UDAJE SE BIVŠA SUPRUGA BIL GEJTSA? Ogroman DIJAMANTSKI PRSTEN pokrenuo glasine, a evo koga danas LJUBI (FOTO)
Bil Gejts i Melinda Gejts, Foto: Profimedia

našla novu ljubav

UDAJE SE BIVŠA SUPRUGA BIL GEJTSA? Ogroman DIJAMANTSKI PRSTEN pokrenuo glasine, a evo koga danas LJUBI (FOTO)

Nakon Bila Gejtsa i njegova bivša supruga odlučila da stane na ludi kamen?

Objavljeno:

Melinda Gejts pojavila se nedavno na helidromu u Njujorku, nakon putovanja privatnim avionom. Poglede krade njena Chanel torba od 6.600 dolara i crne Loewe pantalone od 600 dolara, ali se jedan detalj naročito izdvaja.

Ogroman dijamantski prsten na njenoj ruci pokrenuo je glasine da se Melinda Gejts udaje. Nije bilo zvaničnog saopštenja o njenoj veridbi, a bombastičan detalj ugledao je svetlo dana nakon što se njen bivši muž Bil Gejts pojavio sa novom devojom.

Bivši par razveo se 2021. iako je izgledalo da je razvod skoro pa nemoguć. Nakon razlaza brzo su našli nove partnere. Melinda Gejts u vezi je sa bivšim reporterom Foks njuza.

Filantrop i bivša supruga milijardera Bila Gejtsa Melinda Gejts (60) primećena je sa Džonom Du Prom (65) na košarkaškoj utakmici Bruklin Netsa u aprilu 2022. Kako su tada rekli izvori za "TMZ", njihova veza trajala je mesecima unazad.

Ranije te godine, Melinda je u emisiji "CBS Mornings" Gejl King rekla da je definitivno „spremna da ponovo pronađe ljubav, manje od godinu dana nakon razvoda od Bila Gejtsa".

Ne zna se kako su se Melinda i Du Pri upoznali, a "TMZ" piše da su viđeni zajedno sa drugim članovima porodice, u Pelikan Hilu, hotelu sa pet zvezdica u Njuport Biču u Kaliforniji.

Du Pri je bio dopisnik Foks njuz kanala krajem 1990-ih i početkom 2000-ih. Radi sada kao specijalista za strateške komunikacije, piše na njegovom LinkedIn profilu. Ima više od tri decenije iskustva u emitovanju vesti, montaži, pisanju, i autor je knjige "The Prodigal Father".

Na prvi pogled a i sudeći po ovim podacima iz njegove biografije, nova ljubav Melinde Gejts se veoma, veoma razlikuje od Bila Gejtsa.

Sličnost među njima je u tome što su obojica zastupljeni u medijima, Bil Gejts koji je našao novu ljubav pored ove žene, doduše daleko više od Džona. Tu je i podatak da Džon iz braka sa bivšom suprugom Džinom ima sinove Kejsija i Džoinija koji su diplomirali na BYU univerzitetu i ćerku Džesi koja ima diplomu Univerziteta u Juti. Melinda i Bil Gejts koji su bili u braku od 1994. do prošle godine takođe imaju troje dece. Red razlike, red sličnosti između Bila i Džona, ali je ovog prvog definitivno više.

Može se to videti i na Instagram profilu bivšeg reportera. Podsetimo, Bil je u braku prevario Melindu što je i priznao. Deset godina nakon venčanja, počele su da kruže glasine da je Bil imao aferu sa radnicom u Microsoftu.

Ona je u intervjuu sa Gejl King napomenula da to nije uticalo na odluku o razvodu, ali je dodala da veruje u oproštaj kao i da su njih dvoje prošli "kroz tako nešto". Kada su Bila Gejtsa pitali u maju o njegovom prethodnom neverstvu, poslovni mogul je za "Tudej" rekao: „Svakako sam napravio greške i preuzimam odgovornost". Razlaz od bivše supruge je prokomentarisao sledećim rečima: „Melinda i ja nastavljamo da radimo zajedno. Bilo je tužno i tragično, ali sada idemo dalje".

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/Žena Blic/Jelena Milenković/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.