"MEDICINSKA SESTRA IZ PAKLA" UBILA 7 BEBA U BOLNICI: Sada želi da povuče ovaj potez, NAJNOVIJI DETALJI
Lusi Letbi, Foto: Twitter printscreen/sangitalal

proglašena krivom

"MEDICINSKA SESTRA IZ PAKLA" UBILA 7 BEBA U BOLNICI: Sada želi da povuče ovaj potez, NAJNOVIJI DETALJI

Bivša medicinska sestra želi da kaže da postoje četiri žalbena osnova i da je sudija na njenom suđenju pogrešno odbio molbe koje je njen pravni tim podneo tokom postupka

Objavljeno:

Britanka Lusi Letbi namerava da uloži žalbu na presudu prema kojoj je proglašena krivom za ubistvo sedam beba i pokušaja ubistva još šest u bolnici u Česteru, preneo je danas Gardijan.

Bivša medicinska sestra služi kaznu od 14 doživotnih robija, nakon što je proglašena krivom posle suđenja koje je trajalo 10 meseci pred kraljevskim sudom u Mančesteru.

Letbi (34) je zatražila dozvolu da se žali na presudu ubrzo nakon što je suđenje završeno u avgustu, ali je sudija zabranio.

Ona sada traži od trojice viših sudija da joj dozvole da se žali pred Apelacionim sudom u Londonu.

Medicinska sestra, Lusi Letbi
foto: Printscreen

Letbi se danas pojavila pred troje sudija putem video linka iz zatvora Bronzfild u oblasti Sari.

Bivša medicinska sestra želi da kaže da postoje četiri žalbena osnova i da je sudija na njenom suđenju pogrešno odbio molbe koje je njen pravni tim podneo tokom postupka.

U odvojenom slučaju, Letbi bi trebalo da se suoči sa ponovljenim suđenjem po jednoj tački optužnice za pokušaj ubistva, na kraljevskom sudu u Mančesteru od 10. juna.

Bonus video:

04:31

JEZIVO! PROFESORKA NA FAKULTETU UBILA MUŽA I ISEKLA GA NA KOMADE Blažo Marković: Policija se zaprepastila kada je otvorila gepek

(Espreso / AGencije/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.