PIJANA ŽENA KOLIMA ULETELA NA DEČIJI ROĐENDAN: Ima mrtvih mališana, snimak gledajte na svoju odgovornost
Foto: Printscreen/youtube/ WTOL11

JEZIVO

PIJANA ŽENA KOLIMA ULETELA NA DEČIJI ROĐENDAN: Ima mrtvih mališana, snimak gledajte na svoju odgovornost

Troje dece i šest odraslih osoba prevezeni su u okružne bolnice helikopterima

Objavljeno:

Dvoje dece je poginulo, a troje dece i šest odraslih osoba teško povređeno kada je žena, za koju se sumnja da je bila u alkoholisanom stanju, automobilom udarila u jahting klub u blizini Detroita, gde je u toku bila dečja rođendanska žurka, izjavio je šerif mičigenskog okruga Monro, Troj Gudnof.

Šerif je rekao da su osmogodišnja devojčica i njen petogodišnji brat poginuli na licu mesta kada je 66-godišnja žena vozilom uletela 7,6 metara unutar zgrade jahting kluba Swan Creek u mestu Berlin, oko 48 južno od Detroita.

Troje dece i šest odraslih osoba prevezeni su u okružne bolnice helikopterima i vozilima hitne pomoći sa povredama opasnim po život, rekao je Gudnof.

Ostalima koji su povređeni u incidentu ukazana je prva pomoć na licu mesta, a neki su privatnim vozilima prevezeni u bolnicu, javlja AP.

Gudnof nije identifikovao ženu koja je upravljala vozilom, ali je rekao da je privedena i zadržana u zatvoru okruga Monro, pod sumnjom da je upravljala motornim vozilom u alkoholisanom stanju i usmrtila dve osobe.

Naveo je da vlasti imaju informacije da je žena možda bila u obližnjoj taverni pre incidenta, dodajući da je policija zatvorila lokal.

Bonus video

00:16

Saobraćajna nesreća

(Espreso/Agencije/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.