IZREŠETALA SUPRUGA BODIBILDERA, PA PUŠTENA UZ KAUCIJU: Sve učinila u samoodbrani kako bi zaštitila decu
Supruga i bodibilder, Foto: Houston Police Department, Instagram

strašno!

IZREŠETALA SUPRUGA BODIBILDERA, PA PUŠTENA UZ KAUCIJU: Sve učinila u samoodbrani kako bi zaštitila decu

Čidozi je hitno prevezen u bolnicu Ben Taub nakon što ga je policija pronašla ranjenog

Objavljeno:

Bodibilder Majkl Čidozi (26) umro je prošle sedmice nakon što ga je njegova supruga Kira (28) upucala 4 puta u njihovoj kući u Hjustonu, saopštila je policija.

Bodibilder
foto: Printscreen/Instagram

Čidozi je hitno prevezen u bolnicu Ben Taub nakon što ga je policija pronašla ranjenog, sa ranama zadobijenim od vatrenog oružja.

U trenutku kad je Majkl pronađen, njegova žena je u panici grlila njihovo dvoje dece, od 2 i 3 godine.

Čidozi je ostao na aparatima za održavanje života dok su se svi molili za njegov oporavak, ali je od komplikacija zbog teške povrede kičme preminuo 18 dana kasnije.

Bodibilder u bolnici
Bodibilder u bolnicifoto: GOFUNDME.COM

Kira je optužena za "teški napad smrtonosnim oružjem".

Tvrdila je da je pucala u Čidozija u samoodbrani, jer se uplašila za svoj život, nakon svađe kada ju je pratio u njihovu spavaću sobu.

Nejasno je kako je došlo do svađe, ali je poznato da je počela u drugom delu kuće pre nego što je Kira otišla u spavaću sobu, gde je uzela pištolj i upucala Majkla.

Čidozi je pogođen jednom u ruku, jednom u grudi i dva puta u trup i ostao je da leži na podu spavaće sobe. Policija je pronašla Kiru sa decom na obližnjem parkingu nakon što su svedoci pozvali policiju i rekli da je mahnito trčala okolo tražeći pomoć.

Prijatelji su rekli da nikada nisu videli da su supružnici nasilni jedno prema drugom i bili su šokirani što je svađa eskalirala. Čidozijeva porodica pokušava da prikupi 70.000 dolara kako bi vratila njegovo telo u Nigeriju na sahranu, jer mu je san bio da se jednog dana vrati u domovinu.

'Njegova smrt ostavila je duboku prazninu u životima svih koji su ga poznavali i voleli. Bio je dobar otac, drag sin i mnogima blizak prijatelj', rekli su.

'Čidozijevo plemenito srce, zarazan smeh i nepokolebljiva ljubav prema njegovoj porodici zauvek će se pamtiti i negovati u srcima svih onih koji su imali sreću da ga poznaju.'

Kira je puštena uz kauciju, a sledeće suđenje zakazano je za 23. maj.

O njihovoj deci sada brine druga porodica.

Bonus video:

01:00

Dve grupe inspektora u kući majke osumnjičenog za ubistvo Danke

(Espreso/Dejli mejl/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.