PODLEGLA POVREDAMA MAJKA BEBE KOJA JE POVREĐENA U NAPADU U SIDNEJU: Tragične vesti
Ilustracija, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

TUGA

PODLEGLA POVREDAMA MAJKA BEBE KOJA JE POVREĐENA U NAPADU U SIDNEJU: Tragične vesti

Broj poginulih u današnjem napadu nožem u tržnom centru "Vestfild Bondaj Džankšn" na istoku Sidneja porastao je na sedam, uključujući i napadača

Objavljeno: 13:04h

Majka (38) male devetomesečne bebe koja je teško povređena u napadu u Sidneju, uz još sedam osoba, podlegla je povredama, navodi se u izveštaju.

Broj poginulih u današnjem napadu nožem u tržnom centru "Vestfild Bondaj Džankšn" na istoku Sidneja porastao je na sedam, uključujući i napadača.

Svedoci su opisali kako se majka očajnički borila da spase svoje dete uprkos svojim povredama, tako što je dete dala ljudima u tržnom centru.

Napad nožem u tržnom centru "Vestfild Bondaj Džankšn" na istoku Sidneja, se dogodio danas popodne po lokalnom vrfemenu, a napadača je ubila policija, izjavio je predstavnik australijske policije Entoni Kuk.

"Pripadnica policije se suočila sa napadačem... hodala je brzo iza njega da bi ga sustigla. Okrenuo se prema njoj i podigao nož. Upotrebila je vatreno oružje i ta osoba je sada mrtva", rekao je on, prenosi Gardijan.

Na konferenciji za novinare, policija je saopštila da veruje da je napadač boravio u tržnom centru, izašao i vratio se sa nožem, pre nego što je počeo da napada žrtve.

Kuk je naveo da je više ljudi prebačeno u bolnicu.

Bonus video:

00:52

Incident u fabrici Milan Blagojević

(Espreso/Telegraf/A.M./Agencije/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.