NAKON ŠTO SU SAZNALI KAKVA JE DAJANA STVARNO KRENULA JE TORTURA: Vilijam i Kejt rade sve kako bi izbegli REPRIZU
Princeza Dajana, Foto: Parkerphotography / Alamy / Alamy / Profimedia

MONARHIJA

NAKON ŠTO SU SAZNALI KAKVA JE DAJANA STVARNO KRENULA JE TORTURA: Vilijam i Kejt rade sve kako bi izbegli REPRIZU

Novinari su bili iznenađeni kad su videli kakva je Dajana stvarno

Objavljeno: 15:03h

Kejt Midlton i princ Vilijam morali su da se suoče sa brojnim kritikama i nagađanjima poslednjih meseci, tačnije od januara kada su se saznali prvi detalji o njenim zdravstvenim problemima.

Reakcija čuvenog para na razne priče koje su kružile, u velikoj meri jesu očekivane iako su izazivale i pozitivne i negativne reakcija. Kada se povuče paralela sa pritiskom javnosti kojim je Lejdi Di bila izložena, pretpostavlja se da je čuveni par izvukao pouke iz tragičnog događaja i da se time rukovodio u odnosu prema teoretičarima zavere.

Napet odnos između princeze Dajane i medija i javnosti verovatno je imao važnu ulogu u načinu na koji su se Kejt Midlton i princ Vilijam borili sa pritiskom. Lejdi Di je vremenom došla u "sukob" sa štampom, pre toga bili su veoma prijateljski nastrojeni jedni prema drugima.

U prvim danima njene veze sa kraljem Čarlsom III, novinari koji su provodili vreme na pragu njenog stana u Kensingtonu, nadajući se da će dobiti njenu izjavu, bili su iznenađeni kada su otkrili koliko je Dajana bila prijateljski raspoložena.

Možda je u takvom njenom stavu bio i početak budućih problema, piše Daily mail. Ipak, videti da je potencijalni član kraljevske porodice tako pristupačan, bio je divan preokret.

Zbog toga su i neka važna pitanja bila zanemarena. Malo se pažnje pridavalo priči o njenom nesrećnom detinjstvu, odnosno nesigurnosti. Više godina kasnije Dajana je priznala da se nikada nije navikla na obožavanje javnosti, tokom svih godina dok je bila princeza od Velsa.

Dajana i Čarls
Dajana i Čarlsfoto: Profimedia

Publicitet kojem je bila izložena nakon odlaska sa dvora izmakao se kontroli i pretio je da je "pobedi". I to je lekcija koju su Kejt Midlton i princ Vilijam naučili pa privatne probleme rešavaju pod svojim uslovima. Podsetimo, princeza Dajana poginula je 31. avgusta u saobraćajnoj nesreći u Parizu, dok su paparaci jurili za njim.

Hvali se stav kojim su se Kejt Midlton i princ od Velsa, koje možda uskoro očekuje susret sa Harijem, suočili sa komentarima sa društvenih mreža i to što su zadržali dostojanstvo. To je, dugoročno gledano, ono što se očekuje od članova kraljevske porodice. "Ne možete pobediti trolove koji su spremni da kažu i urade bilo šta, i da naizgled ne plate ikakvu cenu".

Parola Kejt i Vilijama bila je: ostati miran i nastaviti dalje. Nakon što je javnost saznala pre dvadesetak dana da princeza ima rak, Vilijam se povukao iz javnosti, a Kejt je nastavila sa oporavkom i lečenjem. Provode uskršnje praznike sa decom, Šarlot, Džordžem i Lujem, a princ od Velsa vratiće se dužnostima nakon te pauze.

Kejt Midlton i Vilijam
Kejt Midlton i Vilijamfoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Ma koliko da su mu smetale razne priče, u javnosti je bio smiren. Kejt je u video poruci o dijagnozi naglasila koliko joj je važna njegova podrška. A princ je sada "dozvolio svom osoblje da osmisle povratak njegove supruge javnim angažmanima, kada se za to budu stvorili uslovi".

Kejt i Vilijam suočili su se sa poteškoćama na prijateljski, ali distancirani način i nastavili su dalje. To je ono što su uvek radili.

Podsetimo, Kejt Midlton je pre skoro tri meseca operisana u Londonu (operacija abdomena). Lečenje protiv raka započeto je krajem februara.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/BlicŽena/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.