TRAŽILA DUHOVE, PA PRONAĐENA MRTVA?! Krvavo telo devojke nađeno u CRKVI, svedok OTKRIO DETALJE kao iz HOROR filma!
Crkva, Foto: RINA / Ustupljene fotografije

KAO IZ HOROR FILMA!

TRAŽILA DUHOVE, PA PRONAĐENA MRTVA?! Krvavo telo devojke nađeno u CRKVI, svedok OTKRIO DETALJE kao iz HOROR filma!

Policija veruje da je žrtva možda pokušala da uradi neku vrstu izazova na TikToku

Objavljeno:

Italijanska policija saopštila je da je 22-godišnja Francuskinja, čije je krvavo telo pronađeno u napuštenoj crkvi u dolini Aoste tokom vikenda, tražila ukleta mesta sa duhovima.

Devojka je ispričala članovima svoje porodice svoje planove pre nego što je napustila selo u blizini Liona, gde je živela, i zaputila se u Italiju.

Policija veruje da je žrtva možda pokušala da uradi neku vrstu izazova na TikToku i da je njena smrt možda povezana sa "lovom na duhove".

Takođe postoji mogućnost da je u pitanju pristanak na ubistvo ili šala koja je pošla po zlu. Policija još traga za mladićem koji je viđen sa njom. Još dve osobe se vode kao nestale na tom području, a u policiji kažu da bi slučajevi mogli biti povezani.

Svedok: Bili su obučeni kao vampiri

Portparolka policije rekla je za Si-En-En da su žrtva i njen prijatelj viđeni u tom području obučeni kao vampiri. Svedok sa kojim je razgovarala policija kaže da je mlada žena bila bleda i mršava, a da je muškarac imao tamnu kosu i maslinastu kožu. On je dodao da je žrtva izgledala kao "hodajući leš".

Policija kaže da je žrtva, čije ime nije saopšteno, izbodena kamperskim nožem i iskrvarila nasmrt. Takođe je upucana u vrat i stomak. Nešto krvi je sastrugano sa poda i uklonjeno sa mesta zločina. Nije bilo znakova borbe.

Kraj njenog tela pronađena je kesa kolača i nešto namirnica kupljenih u lokalnoj prodavnici, a ispod dugačkog tamnog kaputa nosila je bež hulahopke i trenerku. Žena kod sebe nije imala dokumenta ni mobilni telefon.

Bonus video:

54:18

USIJANJE 10.04.2024

(Espreso/Index/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.