IZBO ŽENU NOŽEM, RASKOMADAO NJENO TELO NA 200 DELOVA, PA... Pretraga na internetu uoči ubistva će vas SLEDITI
Nikolas Metson, Foto: Lincolnshire Police

HOROR U ENGLESKOJ

IZBO ŽENU NOŽEM, RASKOMADAO NJENO TELO NA 200 DELOVA, PA... Pretraga na internetu uoči ubistva će vas SLEDITI

Britanac raskomadao telo svoje žene na više od 200 delova

Objavljeno:

Nikolas Metson priznao je ubistvo sopstvene žene, 26-godišnje Holi Bramli u mart 2023. godine, a sada je osuđen na doživotni zatvor u Velikoj Britaniji. "Zlo čudovište", kako su ga prozvali mediji, nakon ubistva žene, platio je prijatelju 50 funti da mu pomogne baciti ostatke njenog tela u reku.

Metson je svoju suprugu ubo nožem najmanje četiri puta pre nego što je raskomadao njeno telo na više od 200 komada i nedelju dana ih držao u ostavi njihovog zajedničkog stana u Linkolnu.

Ostatke njegove supruge pronašao je slučajni prolaznik koji je prvo mislio da pripadaju uginuloj ili ubijenoj životinji, piše Sky News.

Guglao "oprašta li bog ubistvo"

Metson je rekao policiji Linkolnšajera da je njegova supruga napustila njihov dom s članovima lokalnog tima za mentalno zdravlje - no policajci su primetili jak miris izbeljivača i pronašli krvave čaršave, kao i ručnu testeru.

Nakon što je optužen za ubistvo Holi Bramli, pregled Metsonova telefona otkrio je da je na Guglu pretraživao "kako se rešiti mrtvog tela", "koje pogodnosti mogu dobiti ako mi žena umre" i "oprašta li bog ubistvo".

Ubio ženu i raskomadao je na 200 delova
Ubio ženu i raskomadao je na 200 delovafoto: Lincolnshire Police

Nakon njene smrti, ubica je poslao poruku prijateljima svoje supruge s njenog Fejsbuk profila kako bi ih prevario da pomisle da je još uvek živa - i poslao sebi novac s njenog bankovnog računa.

Snimke nadzornih kamera pokazale su Metsona kako premešta veliki broj torbi iz svog stana na 14. spratu u ranim satima 25. marta prošle godine.

Metson je osuđen na minimalnu kaznu od 19 godina i 316 dana iza rešetaka pre nego stekne uslove za potencijalno ranije puštanje na slobodu koje se može dogoditi samo ako se proceni da više ne predstavlja rizik za društvo.

"Žrtva je bila jako voljena mlada žena"

Sudija Simon Hirst rekao je da je "Holi očitgledno bila voljena mlada žena".

"Majka ju je opisala kao lepu, ljubaznu i punu ljubavi. Jasno je da su i njeni prijatelji ostali s prazninom koja nikada neće biti ispunjena u njihovim životima".

"Njeni poslednji trenuci ispunjeni bolom progoniće nas zauvek. Život joj je oduzeo neko ko očito nema obzira prema ljudskom životu", kazala je njena majka.

Džošua Hankok (28) pomogao je ubici da premesti delove tela i priznao je ometanje patologa, kao i nepovezana kaznena dela pokušaja seksualne komunikacije s detetom i kaznena dela povezana s drogom. On i ubica bili su školski prijatelji.

Hankok je osuđen na ukupno tri godine i tri meseca zatvora.

Bonus video:

05:32

U KOM LJUDSKOM BIĆU ČUČI TAKVA ZVER? SUVOZAČ JE PRIZNAO DA JE UDAVIO DETE Advokat Karličić: Ubistvo Danke nije zločin na mah

(Espreso/Index/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.