PROFESORKA DALA OTKAZ U ŠKOLI, PA OTVORILA NALOG NA PLATFORMI ZA ODRASLE: Zgrće VELIKE PARE, a iza svega sekrije...
Škola ilustracija, Foto: Profimedia

ŠOK ISPOVEST

PROFESORKA DALA OTKAZ U ŠKOLI, PA OTVORILA NALOG NA PLATFORMI ZA ODRASLE: Zgrće VELIKE PARE, a iza svega sekrije...

Bivša profesorka srednje škole u ​​Ohaju koja je dala otkaz nakon što se pridružila OnliFansu otkrila je detalje o svom poslu

Objavljeno:

Dženifer Ružiska (50) radila je kao nastavnica engleskog jezika u srednjoj školi Springfild u Holandiji u Ohaju čak 28 godina.

Počela je da postavlja sadržaj za odrasle na OnliFens platformi pod prošlog decembra.

Školski zvaničnici su saznali da ona pravi sadržaj za odrasle 26. januara, a upravnik lokalnih škola u Springfildu je odmah prijavio učiteljicu Odboru za obrazovanje države Ohajo.

Nakon što je stavljena na administrativno odsustvo i optužena za ponašanje koje ne dolikuje profesionalnom vaspitaču, Ružiška je dala otkaz.

Bivša profesorka rekla je da se pridružila ovoj platformi kako bi mogla da obezbedi svoju porodicu sa jednim prihodom.

Radila je dva posla kako bi sastavila kraj s krajem sve dok je ekstremni finansijski pritisak nije naterao da se odluči i proizvodi sadržaj za odrasle.

Tim poslovima je bilo potrebno mnogo vremena i posvećenosti da bi procvetali, što bi od nje zahtevalo da smanji nivo posvećenosti časovima i učenicima.

"Pokretanje OnliFens sajta bilo je prilično jednostavno jer sam mogla da odvojim 20-30 minuta noću da napravim sadržaj za objavljivanje, a zatim da sa poslom u školi."

Uprkos tome što se pridružila OnliFensu, Ružiška se i dalje borila sa dugovima i kreditima, kao i plaćanjima hipoteke i automobila.

Platformna Onlyfans
Platformna Onlyfansfoto: Profimedia

Tada je otvorila nalog na pomenutoj platformi, gde je odmah zaradila pet puta više od onoga što je zaradila nakon mesec dana u školi.

Bivša profesorka je rekla da je prijateljica, koja je znala za njenu finansijsku situaciju, školskom okrugu otkrila njen problem, ali Ružiška nije želela da iznosi dodatne detalje.

"Poznajući iz prve ruke agoniju i bol u srcu povezanim sa gubitkom posla, ne mogu da se nateram da otkrijem ime prijateljice i osvetim taj nivo izdaje.”

Ružiška, koja nije ostala u radnom odnosu uprkos dugogodišnjoj službi u školi, istakla je da je ponosna na svoju nastavničku karijeru.

Bonus video:

02:53

MISLILI SMO DA JE RAKETA Dečak i baka sa oborenog nevidljivog aviona F-117, čije su slike obišle svet, PRISEĆAJU SE DOGAĐAJA

(Espreso/Kurir/NY Post/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.