Pokrenuta nova verzija Međunarodnog portala grada Pekinga na devet stranih jezika
Foto: Kineska medijska grupa

KO BI REKAO

Pokrenuta nova verzija Međunarodnog portala grada Pekinga na devet stranih jezika

Nova verzija portala se takođe fokusira na kulturni turizam, zeleni i nisko- ugljenični razvoj i tehnološke inovacije

Objavljeno:

Nedavno je zvanično puštena u rad nova verzija Međunarodnog veb portala Pekinga(International Web Portal of Beijing).

Veb stranica je posvećena funkciji Pekinga kao centra za međunarodnu razmenu, a takođe integriše usluge objavljivanja informacija, javnih servisa, konsultacija i razmene na 9 stranih jezika (engleskom, korejskom, japanskom, nemačkom, francuskom, španskom, ruskom, arapskom i portugalskom jeziku).

Nova verzija portala pruža različite usluge, kako bi stranim prijateljima i stranim investitorima pružila bogate i pogodne urbane usluge kao što su plaćanje, putovanja, studiranje, život i turizam.

Nova verzija portala se takođe fokusira na kulturni turizam, zeleni i nisko- ugljenični razvoj i tehnološke inovacije, pokazujući izvanredna dostignuća razvoja Pekinga i šarm Pekinga spojem drevnih i modernih vremena.

Kao međunarodna metropola i prvoklasno poslovno okruženje, Peking pruža široke razvojne mogućnosti za sve vrste preduzeća.

Novi portal objavljuje informacije o ekonomskom razvoju i prednostima ulaganja, kao i informacije o ključnim industrijama i parkovima, fokusirajući se na poslovno okruženje grada, ali i na integrisan razvoj oblasti Peking-Tijenđin- Hebei i na industrijsku razmenu.

Kineska medijska grupa


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.