SVI SU BRUJALI O KEJT PRE NEGO ŠTO JE OTKRILA DA IMA RAK! A onda se otkrilo šta je uradila nakon strašnog saznanja
Kejt Midlton, Foto: PrintScreen/ X/ The Prince and Princess of Wales

potez svi KOMENTARIŠU NA INTERNETU

SVI SU BRUJALI O KEJT PRE NEGO ŠTO JE OTKRILA DA IMA RAK! A onda se otkrilo šta je uradila nakon strašnog saznanja

Kejt Midlton ide na hemoterapiju, a ono što je uradila govori kakva je zaista

Objavljeno:

Princeza od Velsa, Kejt Midlton (42) u januaru je bila na planiranoj operaciji abdomena, a detalje o zahvatu zadržala je za sebe. Informacije o njoj stizale su iz palate "na kašičicu", ali u saopštenju je i rekla da neće deliti previše podataka jer bi volela da sve ostane u privatnosti.

Ipak, kad su krenula nagađanja da je Vilijam vara, pa je javnost zato nije mesecima videla u javnosti, pojavile su se fotografije princeze u automobilu, ali gospođa na suvozačevom sedištu u vozilu s Kerol Midlton nije ličila na Kejt. Objavljena je i slika s Vilijamom u automobilu, ali niko nije verovao da je to Kejt.

Počele su priče da je unajmljena dvojnica i da je Kejt zapravo umrla. Zbog svega je Kejt odlučila da se oglasi preko Instagrama i podeli fotografiju s decom za britanski Dan majki. Ispostavilo se da je fotografiju fotošopirala, pa je na kraju zbog toga morala i da se izvini.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/AARON CHOWN / POOL

Ipak, nakon što je ovih dana otkrila javnosti da joj je dijagnostikovan rak i da je krenula na preventivnu hemoterapiju, mnogi su smekšali i žale što su je napadali i o njoj širili razne glasine. A onda se saznalo šta je Kejt uradila nakon što je saznala za rak. Najpre je smogla snage da to kaže suprugu i troje maloletne dece, a onda je sama smislila tekst koji će izgovoriti pred kamerama i objavila video u kom otkriva svoje zdravstveno stanje.

"To može da uradi samo hrabra žena", "Svaka joj čast", "Zbog toga što je zeznula stvar, htela je lično da se izvini u videu", "Vidi se da su to njene reči", pisali su na društvenim mrežama.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso / Story.hr / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.