SNIMAK SASLUŠANJA DRUGOG TERORISTE: Pogledajte kako ga ispituju ruski specijalci (VIDEO)
Foto: PRintScreen/ X/ Novaya Gazeta Europe

HOROR!

SNIMAK SASLUŠANJA DRUGOG TERORISTE: Pogledajte kako ga ispituju ruski specijalci (VIDEO)

Na snimku se vidi kako osumnjičenog drže za kosu dok ga propituju

Objavljeno:

Nakon što se na društvenim mrežama pojavili snimci uhapšenog teroriste osumnjičenog da je učestvovao u masakru u Moskvu, na Telegramu se navodno pojavio snimak ispitivanja i drugog osumnjičenog za napad.

Na snimku se vidi kako osumnjičenog drže za kosu dok ga propituju, ali muškarac očigledno ne želi da priča previše.

Podsetimo, federalna služba bezbednosti Rusije saopštila je danas nakon hapšenja da je četvorica osumnjičenih terorista, nakon napada koji su sinoć izveli u koncetrnoj dvorani "Krokus siti hol" u Moskvi, imala nameru da pređe granicu Rusije i Ukrajine i da su imali kontakte na ukrajinskoj strani.

Napad se dogodio u 18 sati kada su najmanje tri osobe u maskirnim uniformama upale u "Krokus siti hol" u kom se u tom trenutku, između ostalog, održavao koncert popularne ruske grupe "Piknik".

Napadači su bukvalno s vrata otvorili vatru na prisutne civile, a zatim bacili bombu ili zapaljivu materiju koja je izazvala veliki požar. Na lice mesta došli su pripadnici hitnih službi, kao i veliki broj specijalaca koji su uleteli u zgradu.

Nekoliko časova kasnije saopšteno je da je zgrada bezbedna i da je požar lokalizovan. Tada je počelo izvlačenje ranjenih i mrtvih, a ISIS se oglasio tvrdnjom da su njegovi pripadnici nakon napada uspeli da pobegnu.

Poruke saučešća i osude napada stigli su iz celog sveta, od SAD do Belorusije.

(Espreso/Telegraf/Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.