BOSANAC STRADAO U STRAŠNOJ TRAGEDIJI U ITALIJI: Poginuo je na licu mesta, njegov brat sve gledao!
Italijanska policija, Foto: Stefano Porta/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

horor

BOSANAC STRADAO U STRAŠNOJ TRAGEDIJI U ITALIJI: Poginuo je na licu mesta, njegov brat sve gledao!

Na lice mesta brzo su došli hitna pomoć i helikopter, ali nažalost, Sarajčiću nije bilo pomoći i lekari su samo mogli da konstatuju smrt

Objavljeno:

Muškarac iz Novog Travnika Elvir Sarajčić - Buco (44) stradao je u horor tragediji koja se desila u italijanskom gradu Santo Stefano di Kadore.

Kako su preneli italijanski mediji, među kojima do tragedije je došlo kada je pukla sajla kojom su bila pričvršćena drva. Nakon pucanja ona je udarila Elvira, ostavljajući ga na mestu mrtvog.

Sve posmatrao Elvirov brat

Na lice mesta brzo su došli hitna pomoć i helikopter, ali nažalost, Sarajčiću nije bilo pomoći i lekari su samo mogli da konstatuju smrt. Kako prenose italijanski mediji, svemu je prisustvovao i brat tragično preminulog sa kojim je Sarajčić radio u Italiji, piše "Corriere delle Alpi”.

Nastradali je prema pisanju medija radio u Italiji šest godina. Na lice mesta odmah su izašli karabinjeri i tehničari za bezbednost na radu zbog utvrđivanja okolnosti i načina na koji je došlo do nesreće.

Za sada nije najjasnije kako je došlo do tragedije, ali prema indicijama iz istrage, moguće je da se radi o ljudskom faktoru.

Bonus video:

00:40

Teška saobraćajna nesreća u Aleksandrovcu

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.