NIKOLA UBIO DEVOJKU ZBOG VIRTUELNE LJUBAVNICE: Uplaćivao joj novac, a onda počinio STRAŠAN ZLOČIN
Ubica i njegova partnera, Foto: Društvene mreže

detalji zločina

NIKOLA UBIO DEVOJKU ZBOG VIRTUELNE LJUBAVNICE: Uplaćivao joj novac, a onda počinio STRAŠAN ZLOČIN

On je svoje nedelo pokušao da opravda, objasnivši da ju je ubio jer je želeo da je se otarasi i uplovi u vezu sa drugom ženom

Objavljeno:

Nikola H. (30) priznao je da je ubio svoju partnerku Alisiju (28) 28. januara u mestu Besen na severu Francuske. Nakon dva meseca istrage, on je pred sudom ispričao kako je došlo do zločina.

On je svoje nedelo pokušao da opravda, objasnivši da ju je ubio jer je želeo da je se otarasi i uplovi u vezu sa drugom ženom. Međutim, on je sa ljubavnicom bio sam u virtuelnoj vezi. Tragom poruka, policija je došla do još šokantnijih saznanja.

Naime, u ovom slučaju nije ni bilo reči o ljubavnici. IP adresa istražitelje je odvela do Obale Slonovače. Kako se ispostavilo, Nikola je bio samo žrtva prevare. Nalog njegove "ljubavnice" Beatris bio je lažan.

Uplaćivao ogromne svote

Nikola je nekoliko meseci plaćao velike sume ovoj ženi, ne znajući da se iza nje krije „paša“, naziv za onlajn prevarante koji se često nalaze u zapadnoj Africi, koji kreiraju lažne identitete kako bi zaveli internet korisnike i iznudili novac od njih.

Ispostavilo se na kraju da Beatris uopšte ne postoji i da je reč o izmišljenom identitetu kradljivaca preko interneta. Nikola je svojoj "ljubavnici" već bio isplatio 2.200 evra.

Nađena mrtva

Francuska, Francuska policija
foto: Nicolas Liponne / AFP / Profimedia

Stravični zločin je otkriven u danu kada je i počinjen, 28. januara 2024. Alicia P (28) medicinska sestra, pronađena je mrtva u svojoj kući. Hitnu pomoć i žandarmeriju alarmirao je njen partner Nikola, koji im je objasnio da ju je pronašao kad se vratio iz pekare.

Tada je rekao da je Alisija ubijena nakon provale. Ipak, teorija o krađi brzo je pala u vodu, a istraga je tada poverena istraživačkom odeljenju za optužbe za "ubistvo i nasilnu krađu sa smrtnim ishodom".

Hipoteza o provali brzo je odbačena zbog brojnih nedoslednosti, na kraju opravdanih priznanjem Nikole ovog ponedeljka. Iz Tužilaštva preciziraju da će muškarac danas (sreda, 13. mart) biti priveden istražnom sudiji radi podizanja optužnice koja će se održati tokom dana.

Želeo je da odstrani svoju nevenčanu suprugu, da ne bi bila smetnja njemu i ljubavnici da s virtuelne veze pređu na realni odnos. Državni tužilac je saopštio da je, čak, pre pojavljivanja "druge žene", bilo u planu i venčanje između stradale devojke i njenog nevenčanog muža.

Bonus video:

00:12

Ubistvo u Novom Sadu

(Espreso/Blic/Francetvinfo/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.