MAJKA I OČUH SILOVALI ĆERKU, PA REKLI DA JE TO NAJBEZBEDNIJE ZA NJU! Nikad bizarniji razlog LEDI KRV U ŽILAMA
Silovanje, Foto: Profimedia

horor

MAJKA I OČUH SILOVALI ĆERKU, PA REKLI DA JE TO NAJBEZBEDNIJE ZA NJU! Nikad bizarniji razlog LEDI KRV U ŽILAMA

Majka i očuh devojčice suočavaju se sa više optužbi

Objavljeno: 22:40h

Par iz Jute optužen je da je silovao svoju ćerku tinejdžerku. Priznali su da su to uradili zato što su smatrali da je "bezbednije" nego da se devojka upušta u polne odnose sa "nepoznatim ljudima", navodi se u sudskim dokumentima na koje se poziva magazin People.

Par je u četvrtak uhapsila policija u Provu, u američkoj saveznoj državi Juta, i optužen je za prisilnu sodomiju, silovanje objektom i nasilno seksualno zlostavljanje, pokazuju onlajn zatvorski zapisi. Očuh se suočava sa dodatnom optužbom za silovanje.

Policija je u četvrtak odgovorila na poziv navodne žrtve koja je tvrdila da ju je njen očuh, muškarac u srednjim 30-im godinama, silovao više od godinu dana, izveštavaju KSL, ABC 4 i KUTV, pozivajući se na izjavu o verovatnom uzroku, dokumenta o hapšenju i sudske spise.

Devojka (15) je rekla vlastima da su i muškarac i žena bili u seksualnim aktivnostima s njom od njene 14. godine, pokazuju sudski dokumenti. Par je navodno priznao ove optužbe.

People nije imenovao dotični par kako bi zaštitio identitet žrtve.

Prema izjavi pod zakletvom, par je pre oko godinu dana saznao da je tinejdžerka komunicirao sa nepoznatim ljudima na društvenoj mreži i da je imala nameru da ih upozna zbog seksualnih aktivnosti.

Roditelji su saznali da je tinejdžerka ćaskala i delila svoje fotografije "u seksualnim situacijama" sa strancima na Snapchatu.

Par je navodno "odlučio da bi učenje žrtve o seksu i bavljenje seksualnim činovima sa žrtvom bilo bezbednije za nju od seksa sa strancima".

Muškarac je navodno rekao istražiteljima da je par kupio seks igračke za tinejdžerku i priznao da se tuširao sa njom.

Žena je navodno rekla vlastima da se suočila sa svojim mužem da je "imala pun odnos" sa tinejdžerkom.

I muškarac i žena zadržani su u pritvoru bez prava na kauciju, pokazuje zatvorska evidencija.

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

(Espreso/People/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.