SVI SU PRIČALI O SUMNJIVOJ FOTKI KEJT MIDLTON: Ona se oglasila i OTKRILA o čemu se ZAPRAVO RADI
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

kraljevska porodica

SVI SU PRIČALI O SUMNJIVOJ FOTKI KEJT MIDLTON: Ona se oglasila i OTKRILA o čemu se ZAPRAVO RADI

Kao i uvek, na fotografiji Kejt Midlton, svi su komentarisali samo njen izgled

Objavljeno: 12:12h

Nakon dana brojnih nagađanja šta se dešava sa Kejt Midlton nakon operacije abdomena, na Instagram profilu princa Vilijama pojavila se fotografija princeze od Velsa sa njihovo troje dece, ali jedan detalj je privukao posebnu pažnju.

Kejt Midlton (42) pozirala je zagrljena ​​sa svojom decom, princom Džordžom (10), princezom Šarlot (8) i princom Luisom (5).

Kejt Midlton se oglasila i otkrila o čemu se radi sa fotografijom.

"Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji su slavili imali veoma srećan Majčin dan", rekla je princeza.

"Kao i druge novinske agencije, PA Media je juče u dobroj nameri objavila sliku princeze od Velsa i njene dece iz Kensingtonske palate. Postali smo svesni zabrinutosti oko slike i sinoć smo objavili izveštaj o tome i jasno stavili do znanja da tražimo hitno pojašnjenje o slici iz Kensingtonske palate. U nedostatku tog pojašnjenja, sklanjamo sliku iz našeg servisa slika", rekao je portparol PA.

PA prati AP, Reuters, Getti Images, AFP i EPA u povlačenju slike - što ih čini šestom novinskom ili slikovnom agencijom koja je to učinila.

Slika Kejt i njene dece, za koju palata kaže da ju je snimio princ Vilijam, objavljena je na društvenim mrežama.

Fotografija je juče podeljena medijima, ali su je kasnije istog dana povukle međunarodne foto agencije zbog zabrinutosti da je slika manipulisana.

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

(Espreso/ Kurir/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.