BAKA TOLIKO PUTA DOBILA NA LOTU DA JE POSTALA SUMNJIVA: Prošla je kroz užas kada joj je sreća okrenula leđa
Loto, Foto: AP

obilo joj se o glavu

BAKA TOLIKO PUTA DOBILA NA LOTU DA JE POSTALA SUMNJIVA: Prošla je kroz užas kada joj je sreća okrenula leđa

Dobitak još uvek nije dobila, iako je prošlo mesec dana

Objavljeno:

Mnogima je životni san da osvoje novac na lutriji. Sa druge strane, većina nas je itekako svjesna kako se to neće dogoditi. Međutim, postoje neki koje su očito rođeni pod srećnom zvezdom poput Britanke Amelje Barnham (69) koja je u nekoliko navrata dobila na lutriji novac i to u ukupnom zbiru od 23 600 funti.

Međutim, njena sreća očito je postala sumnjiva nadležnima u lutriji, barem tako ona tvrdi, jer je sad pod istragom nakon poslednjeg dobitka vrednog 800 funti (110.140 dinara). Naime, novi operater lutrije kompanija Alvin poslala joj je bivšeg detektiva u kuću, traže da dokaže svoj identitet, te su joj rekli kako je istražuju jer je u prošlosti često dobijala na lotu.

Dobitak još nije dobila

"Ovo me jako potreslo i ljuta sam na njih. Tretiraju me kao da sam neka vrsta kriminalca, bilo je zastrašujuće što su poslali nekoga da dođe u moju kuću. Brojevi su izvučeni iz nacionalne lutriji, pa da li misle da štampam listiće ili tako nešto. Nikad pre nisam imala ovaj problem i brinem se kako će to odvratiti ljude od kupovine listića", izjavila je ona za britanski tabloid "San".

Kako je rekla, dobitak još uvek nije dobila, iako je prošlo mesec dana. Barnhamova je medijima ispričala kako joj se detektiv stalno izvinjavao, te i da mu je neprijatno što je proverava. Prema njenim rečima, pakao je počeo dva dana nakon dobitka na lutriji, kada joj je prvo rečeno da mora da potvrdi validnost loza, a onda i da kontaktira novog vlasnika lutrije. Kada je postala sliku listića kompaniji, rečeno joj će je posetiti detektiv.

Lutrija
Lutrijafoto: Profimedia

Osetila se neprijatno kada je detektiv došao kod nje

“Pitala sam zašto me istražuju. Zbog toga sam se osećala vrlo nelagodno i uzrujano. Rekao je da je to zbog brojnih dobitaka na lotu koje sam osvojila i da se nada da ću se čuti s njima u roku od nedelju dana — ali još uvek čekam. Da se ovo dogodilo nekome jako starom, ne bi im se svidelo da im neko dolazi u kuću. Moglo bi biti prilično zastrašujuće. Prošlo je više od mesec dana otkako sam pobedila. Mislim da je odvratan i sramotan način na koji sam tretirana i način na koji su, siguran sam, tretirani mnogi drugi", navela je.

Oglasili se i iz kompanije

O celom slučaju oglasio se i portparol Allwyna.

"Ovo je novi postupak potraživanja nakon odluke pošte da više ne isplaćuje nagrade Nacionalne lutrije u maloprodaji koje su u iznosu između 500,01 funti i 50,000 funti. Sigurnosne provere ključni su deo procesa provere dobitnog listića kako bismo osigurali da održavamo integritet Nacionalne lutrije", navodi se.

Bonus video:

00:30

I TO NA RUSKOM! Suzana Mančić OPET ČESTITALA Putinu rođendan! Zbog njene poruke svi su UMRLI od SMEHA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Blic/ Večernji list/ Prenela M.L)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.