DEDA OSUMNJIČEN DA JE DROGIRAO ŽENU KAKO BI JE SILOVALA 83 MUŠKARCA: Slučajno otkriven njegov monstruozni plan
Deda / ilustracija, Foto: Profimedia, Ilustracija

plan od kojeg se okreće želudac

DEDA OSUMNJIČEN DA JE DROGIRAO ŽENU KAKO BI JE SILOVALA 83 MUŠKARCA: Slučajno otkriven njegov monstruozni plan

Kada je njegova žena obaveštena o tajnim snimcima, ona se slomila, rekavši: „Bila sam njegova stvar“, pre nego što je podnela zahtev za razvod

Objavljeno:

Dedi koji je navodno drogirao svoju ženu da bi je 83 stranca koje je upoznao preko interneta silovali tokom desetogodišnjeg perioda biće suđeno u preuređenom izložbenom centru zbog ogromnog broja muškaraca optuženih da su je silovali.

Dominik P. i još 50 muškaraca suočavaju se sa maksimalno 20 godina iza rešetaka ako budu proglašeni krivim na suđenju u Avinjonu, u južnoj Francuskoj, sledećeg septembra.

Dominik P. je optužen da je organizovao lanac silovanja, koristeći onlajn forum pod nazivom 'Bez njenog znanja' da pozove muškarce, starosti između 25 i 72 godine, da dođu u svoju kuću u Mazanu, blizu Avinjona, i snimi ih kako napastvuju njegovu ženu dok bila je drogirana između 2011. i 2020. godine. Kažu da je Dominik dao sedativ svojoj ženu stavljajući tablete u njenu večeru.

Žena, Tuga, Zlostavljanje, Silovanje, Depresija, Nasilje nad ženama, Maltretiranje
foto: Profimedia

Zatim je pozvao strance sa internet foruma u ​​spavaću sobu para, kako bi njegova žena bila silovana dok je bila bez svesti.

U dokumentima tužilaštva se navodi da je suprug pozivao silovatelje svoje supruge da ne nose kondome.

Prema rečima njegove ćerke, Kerolajn Darijan, koja je objavila knjigu o zločinima, on je imao isproban i testiran sistem da osigura da se njegova žena ne probudi tokom bilo kog od silovanja.

Navodni kolovođa je rekao muškarcima da parkiraju svoje automobile dalje od kuće i skinu se u kuhinji. Rečeno im je da ne nose kolonjsku vodu i da ne puše, a morali su da zagreju ruke na radijatoru da ne bi probudili njegovu ženu.

Doktor je nakon toga otkrio da je žena u šezdesetim godinama obolela od četiri venerične bolesti i da ima ginekološke probleme. Istražitelji su za užas saznali tek 2020. godine, kada je Dominik uhapšen u supermarketu u Karpentrasu jer je snimao suknje žena.

Kada je policija pretražila njegov telefon sa kamerom i opremu koju je čuvao u njegovoj kući, pronašla je sve slike zlostavljanja.

Navodni silovatelji umešani u slučaj su državni službenici, radnici hitne pomoći, vojnici, zatvorski čuvari, medicinske sestre, novinar, opštinski odbornik i vozači kamiona.

Neki od njegovih saučesnika su tvrdili da nisu imali pojma da njegova žena nije bila saglasna, dok je jedan negirao da je u pitanju silovanje, rekavši: 'Njegova žena, on radi sa njom šta hoće.'

Dominik je takođe optužen za silovanje i ubistvo Sofi Narme, 23-godišnje agentice za nekretnine koja je pronađena mrtva u Parizu 1991. godine.

Unuci navode da se osumnjičeni redovno 'igrao doktora' sa njima i kupovao im igračke za skidanje, a Dominik je navodno snimio svoje snaje u kupatilu koristeći skrivenu kameru, dele slike na internetu.

U slučaju koji se odnosio na njegovu suprugu, on je na kraju uhvaćen 2020. godine nakon što je pronađen kako koristi olovku sa skrivenom kamerom da špijunira žene u svlačionicama u Karpentrasu, što je navelo policiju da mu pretrese kuću.

U svojim video snimcima, Dominik je nazvao svoju ženu 'dro**a' stotine puta, ali je insistirao da je to mislio s ljubavlju. Takođe je istražnim sudijama rekao da voli svoju ženu "sveticu".

Njegov advokat je dodao da je Fransoaz bila „njegova prva ljubav, zaista jedina ljubav njegovog života“.

Kada je njegova žena obaveštena o tajnim snimcima, ona se slomila, rekavši: „Bila sam njegova stvar“, pre nego što je podnela zahtev za razvod.

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

(Espreso/Dejli mejl/ M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.