OVO JE MAKRONOVA PASTORKA KOJA JE NAPRAVILA SKANDAL: Njena sestra išla u ŠKOLU sa njim, detalji koje je OTKRILA...
Tifen Ozijer, Foto: Lafargue Raphael/ABACA / Abaca Press / Profimedia

NACIJA NA NOGAMA

OVO JE MAKRONOVA PASTORKA KOJA JE NAPRAVILA SKANDAL: Njena sestra išla u ŠKOLU sa njim, detalji koje je OTKRILA...

Svi već znaju ljubavnu priču Emanuela Makrona, predsednika Francuske, i njegove skoro 25 godina starije supruge Brižit , koja mu je nekada bila nastavnica, ali šta znamo o Tifen Ozijer?

Objavljeno: 13:00h

Pastorka Emanuela Makrona, Tifen Ozijer, je po prvi put progovorila o skandaloznoj vezi svoje majke sa budućim predsednikom Francuske, a zbog njenog intervjua je ceo svet zanemeo.

Ona je priznala da je i dalje povređena "zabranjenom vezom" između udate nastavnice i tinejdžera, pa je tako ćerka iz prvog braka prve dame Francuske ogolila dušu u intervjuu i otkrila detalje za koje niko do sada nije znao.

Svi već znaju ljubavnu priču Emanuela Makrona, predsednika Francuske, i njegove skoro 25 godina starije supruge Brižit , koja mu je nekada bila nastavnica, ali šta znamo o Tifen Ozijer?

Tifen Ozijer je ćerka Bridžit Tronje i njenog prvog supruga Andre-Luja Ozijera, bankara. Ona je najmlađa od braće i sestra.

Rođena je 1984. godine, a oduvek je bila zainteresovana za pravo, pa je nakon mature otišla u Pariz kako bi upisala studije. Nakon dugogodišnjih studija, postala je advokat, a specijalizovala se za radno pravo.

Bila je prilično mlada kada je njena majka napustila oca da bi se udala za Emanuela Makrona, imala je svega 10 godina.

Široj javnosti je postal poznata kada je Emanuel Makron ušao u predsedničku trku. Odlučila je da napusti svoj miran život i počela da predvodi odbor za podršku kampanji svog svekra.

Od tada, ona redovno govori samo lepe stvari, i puna je hvale za Makrona, koga opisuje kao "izuzetnu ličnost".

Tifen Ozijer je majka dvoje dece, Elise i Oren, koje je dobila sa svojim partnerom Antoanom.

Eksplozivan intervju

Makronova pastorka je konačno otkrila kako se ona osećala i kroz šta je prolazila u intervjuu objavljenom u četvrtak.

- Naučila sam mnogo o ljudskoj prirodi. Znam da moramo da se fokusiramo na suštinsko i da idemo napred ne uzimajući u obzir kritike. Napadi, kritike, presude... Još nije bila era društvenih mreža, ali bili smo u malom provincijskom gradu. Sve se zna. Uprkos svemu stajali su uspravno. Stekla sam otvoren um i želju da idem napred bez slušanja periferne buke. Stekla sam veću toleranciju - rekla je Ozijer koja sada ima 40 godina.

Ozijer je bila posebno uznemirena što je njen poniženi otac Andre-Luj Ozijer bio primoran da napusti porodičnu kuću 1994. godine iako se razveo od Brižit tek 2006. godine. Makron je oženio Brižit godinu dana kasnije.

- Razdvajanje porodice može biti i tuga i prilika. Prekomponovanje se može pokazati kao obogaćivanje. Imam voljenog oca i očuha - rekla je mlada advokatica koja je govorila u svom ocu u sadašnjem vremenu iako je umro 2019. u 68. godini.

Pari Mač navodi da je mladi Emanuel često dolazio na vrata porodice Ozijer i da su glasine rasle i imale uticaj na troje dece.

Tifen je bila dete kada je izbio skandal. Njena starija sestra Lorens imala je tada 17 godina i bila je drugarica iz razreda Emanuela Makrona.

Bljesak početka ljubavne veze

Putevi predsednika Francuske i prve dame Bridžit Makron su se prvi put ukrstili u srednjoj školi. Emanuel je imao samo 15 godina kada je upoznao gospođu Ozijer, nastavnicu - koja je bila starija od njega 24 godine.

Romansa između njih je procvetala i izazvala skandal u provinciji. Makronovi roditelji su ga potom poslali u Pariz da pohađa drugu školu, ali je njegova želja da bude sa svojom učiteljicom ostala.

1 / 5 Foto: Profimedia

Bridžit je jednom prilikom objasnila da je 10 godina odlagala udaju za Makrona zarad troje dece koja su otprilike istih godina kao i njen mlađi partner. Udala se za tada mladog državnog službenika, koji je bio u kasnim dvadesetim, 20. oktobra 2007, nakon što se godinu dana ranije razvela od svog muža Andre-Luja Ozijera.

Bonus video:

10:02

FRANCUSKA U STRAHU OD ŠIRENJA RUSIJE NA BALTIK! Stručnjaci: Zaoštreni su odnosi, Makron najavio novu vojnu podršku Ukrajini

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.