ERDOGAN SLUČAJNO NALETEO NA DODIKA, NJEGOVA FACA ĆE VAM SVE REĆI... Turčin ostao BEZ REČI, gledajte samo! (VIDEO)
Erdogan i Dodik, Foto: Printscreen/ X/ @MiloradDodik

NEVERICA

ERDOGAN SLUČAJNO NALETEO NA DODIKA, NJEGOVA FACA ĆE VAM SVE REĆI... Turčin ostao BEZ REČI, gledajte samo! (VIDEO)

Ispostavilo se da je Dodik sleteo svega nekoliko trenutaka pre Erdogana i da su naleteli jedan na drugog dok je turski predsednik silazio niz stepenice

Objavljeno:

Turski lider Redžep Tajip Erdogan ostao je bez reči kad je na aerodromu u Antaliji slučajno naleteo na lidera Republike Srpske Milorada Dodika.

Ispostavilo se da je Dodik sleteo svega nekoliko trenutaka pre Erdogana i da su naleteli jedan na drugog dok je turski predsednik silazio niz stepenice. Erdogan nije mogao da sakrije iznenađenje kad je pored zvaničnika i dece koje su ga dočekala sa cvećem primetio nasmejanog Dodika.

- Stigao sam u Antaliju u isto vreme kad i predsednik Erdogan. Srdačno smo razgovarali nekoliko minuta - napisao je Dodik na svom profilu na društvenoj mreži X i dodao da je bio prisutan i ministar spoljnih poslova Turske Hakan Fidan.

Erdogan i Dodik došli su inače u Antaliju na Ekonomski forum koji se održava pod pokroviteljstvom predsednika Turske. Dodik je ranije najavio da je cilj njegovog dolaska na Ekonomski forum ojačavanje saradnje sa partnerima i nastavak ekonomske aktivnosti.

- Poenta je da ojačamo partnerstva i da objasnimo aktuelnu situaciju - rekao je Dodik gostujući u emisiji Telering na RTRS.

Dodik je nedavno objavio i hit snimak na kome se vidi kako je prema starom ruskom običaju proslavio dobijanje najvišeg ruskog odlikovanja Ordena Aleksandra Nevskog od predsednika Rusije Vladimira Putina.

Bonus video:

04:41

NATO ĆE SVE DOZVOLITI, SAMO DA ERDOGAN NE NAPUSTI SAVEZ! Zoronjić: Potreban im je novi turski strateški kanal ka Crnom moru

(Espreso/ Kurir/ Zoran Kostadinović/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.