SKANDALČINA TRESE RUSIJU, OVO JE MORBIDNO: Tvrde da organizuju SADO-MAZO ŽURKE U DOMU ZA SAHRANE VOJNIKA
Skandal u Rusiji, Foto: X/ALERT CONTENT

UŽAS

SKANDALČINA TRESE RUSIJU, OVO JE MORBIDNO: Tvrde da organizuju SADO-MAZO ŽURKE U DOMU ZA SAHRANE VOJNIKA

Žene nose samo donji veš i masku koja im pokriva celu glavu

Objavljeno:

U Rusiji je izbio skandal zbog tvrdnji da se klub ruskih oficira, koji se koristi za sahrane visokorangiranih vojnika, koristi i za organizovanje BDSM žurki, piše "Dejli Mejl". U Domu oficira Centralnog vojnog okruga u Jekaterinburgu održavaju se sahrane visokih oficira koji su stradali od početka rata u Ukrajini.

U medije su procurili snimci na kojima se vidi da se ove prostorije koriste za BDSM žurke, a organizator je grupa "Plavi somot" koja broji malo više od 300 članova. Kako se vidi na snimcima, učesnici nose providni donji veš, a vide se i alkohol i narkotici.

Žene nose samo donji veš i masku koja im pokriva celu glavu. Nekima su bile vezane oči, drugima zglobovi.

Neke osobe su bičevane, a anonimni izvor je saopštio da učesnici snimaju ove žurke i postavljaju ih na svoje privatne kanale na društvenim mrežama. Prema rečima jednog od učesnika, "suština grupe da je da se okupimo, skinemo, pijemo i igramo".

Georgij Podkoritov, zamenik šefa Doma oficira, bio je primoran da podnese ostavku zbog BDSM žurke. Kratko se oglasio i priznao umešanost u skandal.

"Uznemiren sam što je Dom oficira umešan u skandal i što nas posipaju blatom. I ja sam bio umešan u ovaj skandal", izjavio je on.

Bonus video:

04:42

GENERAL STAO PRED MAPU PA NAJAVIO PRODOR RUSKIH SNAGA! Stupar o značaju zauzimanja Avdejevke: Rusija ušla u fazu gonjenja

(Espreso / Mondo/ A.B/ Prenela:A .P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.