ČELIČNE DAME UDARILE PO MAKRONU: Posle Zaharove i desničarka IZVREĐALA francuskog predsenika, tenzije samo SEVAJU
Marin Le Pen, Foto: Profimedia

francuska

ČELIČNE DAME UDARILE PO MAKRONU: Posle Zaharove i desničarka IZVREĐALA francuskog predsenika, tenzije samo SEVAJU

Marin Le Pen je prokomentarisala Makronovu ideju o slanju vojnika u Ukrajinu

Objavljeno:

Predsednica francuske parlamentarne desničarske stranke "Nacionalno okupljanje" Marin Le Pen kritikovala je danas izjavu predsednika Francuske Emanuela Makrona da ne treba isključiti opciju slanja francuskih vojnika u Ukrajinu i istakla da se on "igra ratnog vođe".

''Ne znam da li svi shvataju koliko je ozbiljna takva izjava. Emanuel Makron se igra ratnog vođe, i sa takvim nemarom govori o životima naše dece. U pitanju je mir ili rat u našoj zemlji'', napisala je Le Pen na mreži Iks.

Makron je posle konferencije evropskih lidera o Ukrajini rekao da nema konsenzusa o slanju vojnika evropskih zemalja u Ukrajinu, ali je naglasio da "ništa ne treba isključiti".

Marin Le Pen
Marin Le Penfoto: Profimedia

"Nema konsenzusa o slanju trupa u ovom trenutku. Ništa ne treba isključiti. Učinićemo sve kako Rusija ne bi pobedila", rekao je Makron na konferenciji za novinare.

Samitu u Parizu prisustvovalo je oko 20 evropskih lidera, a iz Jelisejske palate je saopšteno da je cilj skupa da ruskom predsedniku Vladimiru Putinu bude poslata "poruka da je Evropa odlučna da pomogne Ukrajini i suprotstavi se 'narativu Kremlja' da Rusija mora da dobije rat, koji je ušao u treću godinu".

Bonus video:

03:38

UKRAJINA JE RAZBIJENA! General: Da imaju samo 10 odsto od svojih sadašnjih gubitaka BILO BI STRAVIČNO! Prognozirao kraj rata!

(Espreso/ Agencije/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.