ONI KRIJU NJEGOVO TELO JER SU GA OTROVALI: Oglasila se supruga Navaljnog, evo šta je još rekla (VIDEO)
Foto: Profimedia

JAKA JE

ONI KRIJU NJEGOVO TELO JER SU GA OTROVALI: Oglasila se supruga Navaljnog, evo šta je još rekla (VIDEO)

Ona je optužila ruske vlasti da kriju telo Navaljnog.

Objavljeno:

Julija Navaljni, supruga preminulog ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, objavila je video snimak u kojem govori da je njen suprug otrovan novičokom.

Ona je optužila ruske vlasti da kriju telo Navaljnog.

"Kriju njegovo telo, čekaju da tragovi novičoka nestanu iz njegovog tela", rekla je udovica Navaljnog.

Zaklela će i da će objaviti imena onih koji su umešani u smrt njegovog supruga i da će otkriti zašto je ubijen.

Julija se oglasila nakon što je portparolka Navaljnog rekla da majka ruskog opozicionara i njegov advokat danas nisu pušteni u mrtvačnicu da vide njegovo telo.

U video snimku koji je postavljen na YouTube kanalu Navaljnog, njegova udovica je rekla da će nastaviti sa njegovim radom.

"Nije trebalo da snimam ovaj video. Neko drugi je trebalo da bude na mom mestu, ali tu osobu je ubio Vladimir Putin", tvrdi udovica Navaljnog u snimku koji je oko 11.30 časova po našem vremenu postavljen na Youtube.

"Putin je ubio oca moje dece. Putin mi je oduzeo najvredniju stvar koju sam imala, meni najbližu osobu, osobu koju sam volela najviše na svetu. Ali, Putin je uzeo Navaljnog od svih vas. Ubistvom Navaljnog Putin nije želeo samo da ubije osobu. Hteo je da ubije naše nade, našu slobodu, našu budućnost", rekla je udovica u snimku.

"Hteo je da izbriše najbolji dokaz da Rusija može biti drugačija, da smo jaki, da smo hrabri, da verujemo i da se neumorno borimo, i da želimo da živimo drugačije", navela je Julija Navaljni.

Julija Navaljni je rekla i da "tačno zna zašto je Putin ubio Alekseja" i da će njegov tim o tome javno govoriti u bliskoj budućnosti.

Bonus video

09:45

KO JE BIO ALEKSEJ NAVALJNI? Opozicionar preživeo pokušaj ubistva NERVNIM OTROVOM i postao TRN U OKU ruskog lidera Vladimira Putina

(Espreso/Telegraf.rs/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.