MEGAN MARKL I PRINC HARI PONOVO U CENTRU HAOSA: Samo ih SKANDALI prate, narod BESAN, traže od kralja da ih IZBACI!
Megan Markl, Foto: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

kraljevska posla

MEGAN MARKL I PRINC HARI PONOVO U CENTRU HAOSA: Samo ih SKANDALI prate, narod BESAN, traže od kralja da ih IZBACI!

Zbog pokretanja sajta na kome koriste njihove titule i grb kraljevske porodice Megan Markl i princ Hari su opet u žiži skandala

Objavljeno:

Megan Markl se oglasila dok bukti skandal jer su ona i princ Hari pre dva dana pokrenuli novi sajt gde se navode njihove titule i nalazi grb kraljevske porodice, što više briatnskih stručnjaka smatra spornom odlukom pa čak i ukazuje da bi Palata mogla da ih tužbi zbog komercijalizacije važnih detalja.

Izvori bliski paru rekli su da je činjenica da su njih dvoje vojvotkinja i vojvoda od Saseksa kao i da se iza sajta ne krije njihova želja da pokrenu medijske karijere. Ukazuje se i na kršenje obećanja koje je princ dao Elizabeti II da neće komericijalizovati odnose sa porodicom, dok mnogi apeluju na kraja Čarlsa da, čim se oporavi, oduzme titule mlađem sinu i snaju, ali i njihovoj deci odnosno svojim unucima Lilibet i Arčiju. U jeku afere oglasila se Megan koja je u Kanadi sa mužem zbog promocije Invictus Games 2025. čiji je on pokrovitelj.

"Postoji razlog zašto radim sa Rajanom i talentovanim timom u Article celu deceniju: njihova pažnja posvećena detaljima, njihova kreativnost i briga kao ipromišljen pristup dizajnu, i iskustvo sa korisnicima.

Megan Markl
Megan Marklfoto: Profimedia

Oni nisu samo dizajneri; oni su saradnici koji vaše ideje pretvaraju u vizuelne identitete. Oni su vrlo posebna kopanija. Osim toga, oni su Kanađani, pa sam obožavalac", glasi obraćanje Megan Markl, prenosi Daily mail.

Megan Markl i Hari pokrenuli su novi sajt Sussex.com, gde se nalaze i njihove biografije. Ubrzo nakon lansiranja stranice i analize uvidelo se da je princ izostavio važne detalje iz priče o svom životu, isto je učinila i njegova supruga. Na novom sajtu vojvotkinja i vojvoda od Saseska predstavljaju se kao par koji oblikuje budućnost kroz svoj biznis i filantropiju.

Poznati par Megan Markl i princ Hari ranije su koristili sajt SussexRoyal.com koji su pokrenuli 2020. ubrzo nakon što su doneli odluku da napuste funkcije viših članova britanske kraljevske porodice.

Megan Markl
Megan Marklfoto: Profimedia

Kasnije su ugasili tu stranicu na internetu pa sproveli rebrendiranje. Princ Hari na novom sajtu nigde ne pominje da je član kraljevske porodice, njegova biografija i priča o Megan Markl komentariše se sa raznih strana.

Iako su Saseksovi odstupili sa mesta viših dvora u januaru 2020. godine, Hari je i dalje princ i peti u redu za krunu. Par je inače zadržao svoje titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa, ali ih se više ne oslovljavaju sa Njegovo ili njeno kraljevsko visočanstvo (HRH). Njihova deca Lilibet i Arči dobili su titulu princa i princeze nakon što je Čarls postao kralj 2022. odnosno 2023. zvanično preuzeo krunu.

The Sun navodi da se Hari suočio sa tvrdnjama da je grb na toj stranici zastareo, jer je on prošle godine postao sin monarha. Venac grba ima pet šiljaka za unuka kralja, dok bi sin monarha trebalo da koristi onaj sa tri takva detalja.

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

(Espreso/ Blic Žena/ J.M/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.