UBISTVO BIZNISMENA U MAFIJAŠKOM STILU ZAPREPASTILO CELU GRČKU: Ispalili 15 hitaca, a TEK ŠTA JE USLEDILO
Mafijaško ubistvo u Grčkoj, Foto: Angelos Tzortzinis / AFP / Profimedia

PROFESIONALNA LIKVIDACIJA

UBISTVO BIZNISMENA U MAFIJAŠKOM STILU ZAPREPASTILO CELU GRČKU: Ispalili 15 hitaca, a TEK ŠTA JE USLEDILO

U toku je potraga za počiniocima koji su nakon zločina pobegli motorima

Objavljeno: 09:42h

Biznismen Hristos Đalija ubijen je u sredu noću u Mandri u Grčkoj, a egzekucija u mafijaškom stilu šokirala je građane. Napadači su ispalili namanje 15 metaka, zapalili vozilo žrtve i unutra bacili kalašnjikov koji su imali.

Prema pisanju grčkih medija, cilj je bio da izbrišu i unište što više tragova, jer su znali da će vatrogasci morati da ugase plamen.

Do ubistva je došlo manje od 200 metara od kuće biznismena, a sumnja se da su počinioci pratili njegovo kretanje i snimili njegove navike.

Grčka policija je započela potragu za počiniocima koji su pobegli na motorima.

Pored izgorelog vozila pronađeno je 15 čaura, dok je u njemu pronađen kalašnjikov, za koji se procenjuje da je oružje kojim je izvršeno ubistvo koje su počinioci bacili nakon zločina.

Policija je dobila informaciju o drugom izgorelom automobilu koji se ispituje, ali nije pronađeno drugo izgorelo vozilo - međutim, na maloj udaljenosti pronađen je zapaljeni motor za koji se veruje da je vozilo počinilaca koji su pobegli sa mesta zločina.

Đalija je bio vlasnik preduzeća za trgovinu mesom sa stotinama zaposlenih. Istovremeno je bio vlasnik i agent tri fudbalska tima, a to su AO Trikala, Paneleusiniakou i Mandraikos.

(Espreso/Telegraf.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.