"UPOZNALA SI ĐAVOLA": Bivši POLICAJAC optužen za DVA SILOVANJA - ono što je IZGOVORIO JEDNOJ ŽENI je STRAVIČNO
Velika Britanija, Foto: Ap/Nail Carson

jezivo!

"UPOZNALA SI ĐAVOLA": Bivši POLICAJAC optužen za DVA SILOVANJA - ono što je IZGOVORIO JEDNOJ ŽENI je STRAVIČNO

Bivši britanski policajac optužen za višestruka silovanja

Objavljeno:

Bivši londonski policajac optužen je za višestruka silovanja. Vlasti su pokrenule istragu protiv Klifa Mičela (24) nakon što je u septembru prošle godine objavljeno da je žena, čije su ruke bile vezane, pokušala da pobegne iz njegovog automobila, piše Dejli mejl.

Mičel je optužen po 13 tačaka optužnice za silovanje dve žrtve, od kojih je jedna imala 12 godina u vreme napada. Sva navodna krivična dela protiv maloletnice dogodila su se u periodu od januara 2014. do aprila 2017. godine. Ostale tačke optužnice odnose se na žrtvu kojoj je pretio nožem u automobilu, gde su se kaznena dela događala od aprila 2020. do septembra 2023. Mičel negira sve optužbe i tvrdi da su izmišljene.

Policija / ilustracija
Policija / ilustracijafoto: EPA/ERSOU

"Upoznala si đavola"

Tužiteljica Ketrin Fareli rekla je juče poroti da je policajac ženi iz automobila rekao da će je izbosti ako pokuša da pobegne.

"Nije me više briga za svoj život, upoznala si đavola", navodno je tada rekao žrtvi. Kada je žena rekla da joj je muka, Mičel joj je rekao: "Ako povratiš u autu, napraviću ti rez na stomaku za svaku sekundu kad povratiš".

Žena, kojoj su ruke bile vezane, potom je izašla iz automobila da bi povratila i iskoristila priliku da pobegne. Drugi vozači su svedočili da su je videli izbezumljenu i uplašenu dok je trčala niz ulicu. Jedan vozač je pomogao žrtvi i dozvolio joj da se sakrije u njegovom automobilu. Tužioci su takođe naveli da je Mičel svoju prvu žrtvu seksualno napao od 2014. do 2017. godine, a drugu između 2020. i 2023. godine, kada je radio kao policajac u Londonu. Suđenje se nastavlja.

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

(Espreso/ Mondo/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.