EVO KAKO DONALD TRAMP ZAPRAVO IZGLEDA ISPOD SVE ŠMINKE! Prizor će vas FRAPIRATI, ne biste se ni OKRENULI (FOTO)
Donald Tramp, Foto: AP/Win Mcnamee

NEPREPOZNATLJIV

EVO KAKO DONALD TRAMP ZAPRAVO IZGLEDA ISPOD SVE ŠMINKE! Prizor će vas FRAPIRATI, ne biste se ni OKRENULI (FOTO)

Nekada izrazito svetle, nekada gotovo braon, naranžasta boja je skoro uvek prisutna na njegovom licu, a mnogo je spekulacija o tome šta je tačno u pitanju i zašto političar i biznismen izgleda tako

Objavljeno: 13:32h

Lice Donalda Trampa, nekadašnjeg američkog predsednika koji se nada povratku u Belu kuću, uvek je na meti komentara, a narandžaste nijanse na Trampovoj koži postale su njegov zaštitni znak, piše Glossy.

Nekada izrazito svetle, nekada gotovo braon, naranžasta boja je skoro uvek prisutna na njegovom licu, a mnogo je spekulacija o tome šta je tačno u pitanju i zašto političar i biznismen izgleda tako.

Zašto je Donald Tramp narandžast u licu?

Kako je dermatološkinja s Jejla Ketlin Suoci izjavila za Business Insider 2018, iako je poznato da Tramp ima rozaceu, njegov ten nema veze s njom, već veruje da on prekriva narandžastom bojom keratozu.

Stanje poznato još kao staračke bradavice ispoljava se benignim tumorima po koži koji se javljaju posle treće decenije života, uglavnom po licu, kosmatim delovima glave, podlakticama, šakama i gornjem delu trupa.

Donald Tramp
Donald Tramp foto: Profimedia

Njegova bivša zaposlena Omarosa Manigo napisala je u svojoj knjizi "Unhinged: An Insider's Account of the Trump White House" da Tramp često odlazi u solarijum, ali to nije jedino čime on postiže prepoznatljivi narandžasti ten.

Makeup stručnjak Džejson Keli svojevremeno je izjavio da je Tramp na konvenciji Republikanske stranke 2016. bio našminkan, i to šminkom koja pruža efekat preplanulosti. Takođe, više puta su na njegovim sakoima fotografisane mrlje koje podsećaju na puder.

1 / 9 Foto: TASOS KATOPODIS / Getty images / Profimedia

Kako Donald Tramp stvarno izgleda?

Kada se pojavljuje u javnosti, bivši predsednik Amerike uglavnom je narandžastog lica, ali je 2022. on fotografisan u Nju Džerziju, u potpuno prirodnom izdanju.

On je uslikan tokom golf partije s prijateljima, sede kose i belog lica, a fotografija je odmah preplavila društvene mreže.Očekivano, Tramp je izvrnut ruglu, pa su se mogli pročitati komentari da izgleda kao jedan od zombija u seriji "Okružen mrtvima", da ga nisu prepoznali, da je on odličar primer da je i muškarcima potrebna šminka...

Bonus video:

01:24

TRAMP OPTUŽEN JER SE PREDSTAVLJAO BOGATIJIM NEGO ŠTO JESTE?! Jelača: Ovo je najgori momenat za njega, a evo ZAŠTO je to radio

(Espreso/ Glossy/ T.S.R./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.