VERENICA ČUVENOG MOĆNIKA SINOĆ JE SVE ŠOKIRALA U "GOLOJ HALJINI": Bivša voditeljka GRMI, nema joj ravne (FOTO)
Loren Sančez, Foto: PrintScreen/ Instagram/ laurenwsanchez

STIL

VERENICA ČUVENOG MOĆNIKA SINOĆ JE SVE ŠOKIRALA U "GOLOJ HALJINI": Bivša voditeljka GRMI, nema joj ravne (FOTO)

Bivša voditeljka je poznata po izazovnim izdanjima

Objavljeno: 16:37h

Loren Sančez i Džef Bezos, treći najbogatiji čovek na svetu, trenutno borave u Milanu gde je u toku muška Nedelja mode. Bili su počasni gosti na reviji luksuznog brenda D&G, a uživali su i u noćnom životu Milana i tako proslavili Bezosev 60. rođendan.

Loren Sančez pokazala je nekoliko atraktivnih izdanja tokom boravka u italijanskoj metropoli, ali je najviše pažnje privuklo ono u potpuno prozirnoj haljini koja ništa nije sakrila!

Naime, atraktivna crna je za jedan od izlazaka izabrala usku, dugačku toaletu od providne crne čipke sa gornjim delom nalik na korset. Kreacija je malo toga ostavila mašti na volju i jasno su se videle crne tanga gaćice ove 54-godišnjakinje.

Ona je ovu seksi kombinaciju upotpunila crnim sakoom sa satenskim detaljima i jednostavnim sandalama sa kaišićima, te brendiranom, kožnom tašnicom i srebrnom ogrlicom, dok se Džef Bezos opredelio za klasiku na trendi način i uskočio u crno odelo od pliša.

1 / 3 Foto: WWW.LUCASGRO.EU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivša voditeljka je poznata po izazovnim izdanjima i ne libi se da pokaže svoje atribute, pa je retkost videti je u odeći bez dubokog dekoltea. To je bio slučaj i u petak, kada je na D&G reviju stigla u klasičnoj kombinaciji crne i bele, ali iznela ju je na vrlo provokativan način. Loren se nešto kasnije u istom autfitu zaputila i na večeru u jedan luksuzan milanski restoran.

Opredelola se za kratku suknju od crnog satena ukrašenu našivenim, trodimenzionalnim cvetićima, a iskombinovala ju je sa belom košuljom preko koje je prebacila beli sako sa crnim reverima. Tanke, crne unihopke i sandale su zaokružile njeno izdanje, kao i skupoceni nakit i tamne naočare za sunce.

Koliko dugo su Loren i Džef Bezos zajedno?

Podsetimo, nije poznato kada je tačno otpočela veza između ove voditeljke i milijardera, ali su njihovu aferu razotkrili mediji u januaru 2019, dok je Bezos još uvek bio u braku sa suprugom Mekenzi Skot. On je svoju slobodu i mogućnost da nesmetano uživa u ljubavi sa Loren skupo platio - razvod ga je koštao 38, 3 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica Amazona.

1 / 7 Foto: laurenwsanchez/ Printscreen/ Instagram

Zanimljivo je da je i Sančez bila udata u trenutku kada je romansa obelodanjena, a njen tadašnji suprug Patrik Vajtsel, izvršni direktor holivudske agencije WME, navodno ju je i upoznao sa Bezosom. I ona se razvela u aprilu 2019, baš kao i njen sadašnji dečko. Od tada par se često pojavljuje zajedno; zapravo su praktično nerazdvojni, i ne libe se da razmenjuju nežnosti u javnosti i uvek se drže za ruke. Loren je dobila nadimak "žderačica muževa", jer ovo nije njena prva preljuba sa oženjenim muškarcima.

Bonus video:

00:44

BEZOS IZNEO CRNU PROGNOZU, EVO KAKO ĆE POGODITI SRBIJU!

(Espreso / Blic Žena / Stefana Pavlović / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.