OTKRIVENO KOLIKO JE EPSTAJNOVA ŽRTVA BILA PLAĆENA ZA ODNOSE SA MOĆNIKOM? Spavala sa njim kad je imala 17 godina!
Virdžinija Đufre, Foto: Emily Michot / Zuma Press / Profimedia

klupko pedofilije se odmotava

OTKRIVENO KOLIKO JE EPSTAJNOVA ŽRTVA BILA PLAĆENA ZA ODNOSE SA MOĆNIKOM? Spavala sa njim kad je imala 17 godina!

Dok se čeka da saznamo kakva će biti njegova sudbina nakon ovog skandala, pojavljuje se sve više detalja o tome šta se dešavalo na "pedofilskom ostrvu" Džefrija Epstajna

Objavljeno:

Virdžinija Đufre tvrdi da joj je Džefri Epstajn platio 15.000 dolara za odnose sa princom Endruom kada je imala 17 godina u najnovijoj "turi" novootkrivenih dokumenata, piše Glossy.

Ova 40-godišnjakinja je sve to iznela kada je svedočila 2016. godine dok je bila ispitivana pod zakletvom.

- Primila sam 15.000 dolara. Ne znam koliko je to u funtama - rekla je ona pre nego što ju je advokat pitao da li je platila porez na taj iznos, a gospođa Đurfe je odgovorila: „Ne“.

Vojvoda od Jorka je uvek oštro negirao navode gospođe Đufre, sa kojom je 2022. godine postigao nagodbu za tužbu za seksualni napad koju je protiv njega podnela bez priznanja odgovornosti, isplativši 12 miliona funti.

Pet serija "Epstajnovih papira" objavljenih prošle nedelje pokrenulo je više pitanja o prinčevom prijateljstvu sa seksualnim prestupnikom, te su opet krenule priče da kralj Čarlsa razmišlja da izbaci Endrua iz njegovog doma u Kraljevskoj loži.

Princ Endru
foto: EPA/RICHARD WAINWRIGHT

Ipak, prinčev prijatelj je za Tajms rekao da je malo verovatno da će se to dogoditi jer je „krv gušća od vode“.

- Kralj je neko sa visokim nivoom integriteta. U kraljevskom domu ima ljudi koji bi zauzeli agresivniji stav, ali u toj porodici krv je gušća od vode - kaže Endruov prijatelj.

U poslednjoj seriji dokumenata, Đufre takođe tvrdi da je bila seksualno zlostavljana od strane člana jedne misteriozne kraljevske porodice, kao i princa Endrua.

Neidentifikovani princ je govorio "stranim jezikom", ali je "dobro govorio engleski", navela je ona pod zakletvom.

Njena tvrdnja je izneta dok je advokatima govorila da je kao tinejdžerka bila seksualni rob kod Epstajna, a takođe je rekla i da je "pozajmljena" njegovim moćnim prijateljima.

Džefri Epštajn
foto: AP

U sudskom dokumentu koji poslednji objavljen u ovoj seriji gospođa Đufre – koja je u to vreme bila Virdžinija Roberts – rekla je da su je Epstajn i njegova "madam" Žislen Maksvel seksualno podvodili svetskoj eliti, a da se to jednom desilo i na jugu Francuske kad je u pitanju bio jedan „svetski lider“, koji ima titulu kneza.

- Pričao je na stranom jeziku, govorio je i engleski, ali nisam baš sigurna odakle je - rekja je Đufre.

Sudski dokumenti, koji se odnose na slučaj klevete iz 2017. u kojem je gospođa Đufre tužila Maksvelovu, veoma su sramotni za Endrua, koji je rešio sudski spor sa njom, dok je negirao sve njene optužbe.

Gospođa Đufre je opisala kako je Epstajnova njujorška vila sadržala "tamnicu" ukrašenu "ogromnom njenom fotografijom sa još jednom devojkom, na kojoj činili "pokvarene radnje"'.

Virdžinija Đufre, Princ Endru
foto: Youtube printscreen

Endru je inače bio skriven u svojoj vili u Vindzoru dok su mučni dokumenti u kojima je on imenovan na desetine puta izlazili iz suda u Njujorku od prošle nedelje.

Takođe, Epstajnov mlađi brat Mark Epstajn ispituje da li je njegovo samoubistvo u stvari bilo "zataškavanje".

Rekao je da postoje brojna pitanja o tome kako je njegov 66-godišnji brat završio mrtav u svojoj ćeliji u popravnom centru Menhetn 10. avgusta 2019, dok je čekao suđenje.

Taj slučaj je tada proglašen samoubistvom u roku od nedelju dana.

- Čini se da nije bilo istrage nakon što je odlučeno da se radi o samoubistvu. Nisu videli razlog da kopaju dublje. Izgleda kao zataškavanje. Zašto ne mogu da pronađem njegov izveštaj o pre-bolničkoj nezi - pita se Mark.

Epstajna su rano ujutro pronašli mrtvog, a pisalo se da se obesio trakom koju je napravio od narandžaste posteljine i vezao za krevet na sprat.

No, lokalni mediji u Vest Palm Biču na Floridi su nedavno objavili da je njegov mlađi brat Džefrijevu smrt nazvao "ubistvom".

Takođe, navodi se da te noći kada je Esštajn preminuo, kamere u Odeljenju za obezbeđenje, gde je bio smešten, nisu snimila, dok zatvorski čuvari spavali.

Bonus video:

02:35

ZA ŠTA SE TERETI PEDOFIL KOJI JE TAKO DUGO BORAVIO SA DECOM U VRTIĆU U BOGOJEVU?

(Espreso/Glossy/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.