VRELA MAMA POMUTILA PAMET MUŠKARCIMA: Pohvalila se svojim OBLINAMA, ZADNJICOM poziva na GREH (VIDEO)
JoJo, Foto: PrintScreen/ TikTok/ momlife1969

sjajno

VRELA MAMA POMUTILA PAMET MUŠKARCIMA: Pohvalila se svojim OBLINAMA, ZADNJICOM poziva na GREH (VIDEO)

Tiktokerka JoJo ističe da je ponosna na svaki deo svog tela

Objavljeno: 21:26h

JoJo (54) je Tiktokerka koja je tek sa 51 godinom shvatila da u potpunosti uživa u svom telu, pa je počela redovno da se slika u minijaturnom kupaćem kostimu. Ona objavljuje fotografije i video zapise na ovoj društvenim mrežama u provokativnoj odeći i pokazuje figuru na koju je veoma ponosna. Iako je većina njenih pratilaca hvalila njeno telo i samopouzdanje, našla se i nekolicina komentara gde se pojedinima uopšte nije dopala njena, navodno, “ravna” zadnica.

JoJo se uopšte ne obazire se na negativne komentare pojedinaca koji su je deklarisali kao "mamu koja samo traži pažnju". Ona je na svojim video zapisima istakla da je počela da uživa u svom telu i da je krenula da ga snima i slika na početku šeste decenije. Tri godine kasnije, kako tvrdi, oseća se nikad bolje, a o tome je pisao i San.

JoJo ističe da je ponosna na svaki deo svog tela. Onima koji smatraju da ima ravnu zadnjicu je duhovito poručila da bi čak mogla da donira zadnjicu onima kojima treba. Svoju sigurnost i samoprihvatanje je otrila tek pre tri godine, a na pojedinim snimcima je objavila i da uživa u se*sualnosti, koju nije ni mislila da poseduje u ovolikoj meri. Međutim, po njenim rečima, izgleda da je problem bio u njenom bivšem partneru.

Ona uživa u šestoj deceniji i svakoj svojoj oblini ili nedostatku i nastavlja da bude inspiracija drugim ženama. Smatra da bi svaka dama trebalo da se oseća dovoljno slobodno da pokaže svoju lepotu, bez obzira na godine.

Njeni snimci pregledani su veliki broj puta, u komentari nisu manjkali.

- Izgledaš neverovatno, pravi muškarac bi znao to da ceni.

- Ne postoji nijedan deo vašeg tela koji izgleda loše.

- Vaša zadnjica je savršena, kao i sve ostalo.

- Mama kojoj je dosadno, pa je željna pažnje.

- Pozovite policiju, ovoj ženi je neko ukrao zadnjicu!

Bonus video:

00:11

Brazilska lepotica na meču Argentine i Saudijske Arabije (VIDEO)

(Espreso/ Srećna Republika/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.