"JEDNE NOĆI DOK SMO SE KUPALI ZAJEDNO...": Tramp ponovo u CENTRU SKANDALA, kako će se samo IZVUĆI IZ OVOGA?
Donald Tramp, Foto: EPA/ETIENNE LAURENT

ODJEKNULO POPUT BOMBE

"JEDNE NOĆI DOK SMO SE KUPALI ZAJEDNO...": Tramp ponovo u CENTRU SKANDALA, kako će se samo IZVUĆI IZ OVOGA?

Sara Rensom tvrdi da je bivši predsednik SAD imao odnose sa mnogim devojkama

Objavljeno: 19:59h

Bivši predsednik SAD Donald Tramp optužen je da je imao seks sa brojnim žrtvama Džefrija Epstajna u najnovijim dokumentima koje je objavio sud, piše Daily Mail.

U dokumentima, Epstajnova žrtva Sara Rensom tvrdila je u seriji mejlova 2016. godine, koje je slala kolumnisti DailyMaila Maurin Kalahan, da je Tramp imao seksualne odnose sa mnogim devojkama, uključujući i sa njenom prijateljicom, koja nije imenovana.

U to vreme Kalahan je radila za The New York Post.

"Poverila mi se o svom 'opuštenom prijateljstvu sa Donaldom'", pisala je Rensom o svojoj neimenovanoj drugarici.

Ona tvrdi da joj je drugarica slala snimke na kojima se vidi kako ima seksualne odnose sa Bilom Klintonom, Donaldom Trampom i Ričardom Brensonom, ali je rekla da ne može da pošalje te snimke bez drugaričinog odobrenja.

Bil Klinton
Bil Klintonfoto: EPA-EFE/BRYNN ANDERSON / POOL

Tvrdi se da je Epstajn snimao svaki od ovih seksualnih susreta - i da je žena koja je uključena takođe nabavila kopije traka.

Nikad nije došlo do razmene snimaka, Rensom je povukla sve svoje tvrdnje nakon više mejlova i rekla je Kalahanu da "neće biti dobro" ako javno podeli njene navode.

Oni su uključeni u danas otpečaćenu dokumentaciju zbog koje je Alan Deršovic, Trampov bivši advokat, argumentovao zašto njegovo ime i imena drugih istaknutih ličnosti moraju da ostanu anonimni.

Donald Tramp
Donald Trampfoto: EPA/SHAWN THEW

Virdžinija Đufre, koja je tužila Gislejn Maksvel za klevetu i tvrdi da je imala seks sa princom Endrjuom, rekla je da imena treba da budu objavljena.

"Činilo se da Tramp definitivno voli nju i ona mi je rekla kako je nastavio da priča o tome kako mu se sviđaju njene 'pert bradavice'. Donald Tramp je voleo da trza i sisa njene bradavice dok ne postanu tvrde. Jedne noći dok smo se kupali zajedno pokazala mi je bradavice. Delovale su bolno, crveno i otečeno... Znam i da je imala seksualne odnose sa Trampom u Epstajnovoj vili u Njujorku redovne i jednom sam srela Džen na kafi, uoči njenog sastanka sa Trampom i Epstajnom u njegovoj vili", pisalo je u mejlovima.

Nijedna od žena nije imenovana, a Tramp je više puta demantovao da je na bilo koji način učestvovao u Epstajnovom životu.

Bonus video:

04:03

Da li će pedofilija biti implementirana kao seksualno opredeljenje?

(Espreso/ Telegraf/ Daily Mail/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.