KUPILI SU KUĆU IZ 1960-IH I U ZIDU PRONAŠLI DVA KOFERA: Iz njih se nije osećalo NIŠTA, a kad su otvorili... (VIDEO)
Foto: Printscreen/tiktok/@stonestack_renovation

DRAMA

KUPILI SU KUĆU IZ 1960-IH I U ZIDU PRONAŠLI DVA KOFERA: Iz njih se nije osećalo NIŠTA, a kad su otvorili... (VIDEO)

Dok je žena pretpostavila da je to za skladištenje, primetila je da je deo zatvoren

Objavljeno:

Par, koji je nedavno kupio kuću iz 1960-ih, po imenu Stonestack, ostao je zapanjen kada su shvatili da su pronašli jezivu stvar uvučenu u dva kofera i skrivenu u zatvorenom prostoru u zidu.

Par, koji svoju avanturu renoviranja objavljuje na mreži pod korisničkim imenom @stonestack_rennovation, nedavno je kupio nekretninu „izgrađenu 1966. godine, punu skrivenih dragulja.

Ali kad su počeli da rade na modernizaciji svog novog doma, pronašli su prostor za puzanje - koji je imao dvoja vrata i zavesu za ulazak.

Dok je žena pretpostavila da je to za skladištenje, primetila je da je deo zatvoren i zgrabila svoju lampu da ponovo pogleda. Tada je primetila srebrni kofer sakriven pozadi.

U snimku, koji je dobio više od 1,2 miliona pregleda, ona je objasnila: „Nismo mislili da je to mrtvo telo. Pored toga što je očigledno da nema odvratnog mirisa, a nije bilo ni muva".

"Moj pas se pojavio u ovom trenutku i ponašao se malo čudno. Mislim da je bio malo uplašen da vidi šta je unutra, ali nije morao da bude jer su tu bili samo neki stari slatkiši, komplet za šivenje, olovka i ništa neobično."

Zatim su izvukli srebrni kofer i otvorili ga da bi otkrili manji srebrni kofer i neke slatkiše u njemu. Zatim je okrenula kameru da se suoči sa svojim psom, koji je izgledao preplašeno, i rekla da "nema razloga da se tako oseća".

Ali čak i korisnici TikTok-a ostali su potreseni kada je manja kutija otvorena jer je u njemu bila „jeziva“ lutka.

@stonestack_renovation Replying to @Kim Leslie Sorry for the delay in getting part 3 out, we have bedn extremely busy renovating and celebrating new year #fyp #hiddengems #renn #rennovation #rennovationproject #foryou #foryourpage #f #hidden #creepy ♬ original sound - Stonestack renovation

Onda je vlasnica dodala: "Ali u ovom slučaju je postojao još jedan slučaj. U ovom slučaju je bila čudna lutka, mislim, nije ništa iz horor filma ili bilo šta neobično, ali to je zaista čudna lutka. Mislim da bi mogla biti kolekcionarski primerak".

Kako kažu, dosta ih je potresao taj tunel u zidu i voleli bi da nisu imali tako čudno iznenađenje.

Bonus video: Ovako je izgledala kuća Vuka Borilovića na Cetinju

02:40

Ovako je izgledala kuća Vuka Borilovića na Cetinju

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.