PRAUNUK JOJ POKAZAO KAKO IZGLEDA NJEGOVA DEVOJKA: Kada je ČUO KOMENTAR pogubio se ISTE SEKUNDE - slušajte OVO
Foto: Printscreen/TikTok/caffeineandchaos

HIT

PRAUNUK JOJ POKAZAO KAKO IZGLEDA NJEGOVA DEVOJKA: Kada je ČUO KOMENTAR pogubio se ISTE SEKUNDE - slušajte OVO

Ona je pokazala da može da ide u korak sa mladim generacijama.

Objavljeno:

Nove generacije su poslednjih godina potpuno izmenile način komuniciranja koji je za mnoge, a posebno za starije ljude, skoro pa nerazumljiv. Uvođenje novih žargona i reči koje upotrebljavaju kao da govore nekim drugim jezikom, samo njima znanim.

Iako mnogi misle da starije generacije nisu u toku i najčešće prevrću očima na izraze koje koriste mladi, čini se da među njma ima i onih koji se i te kako uklapaju u današnje generacije Z.

U snimku koji je na mreži sakupio 2,5 miliona sviđanja i koji je oduševio internet zajednicu, jedan mladi momak je pokazao kako i bake i dede mogu biti "moderni" i u "fazonu", što je pokazala i prabaka ovog dečka, prokomentarisavši fotografiju njegove devojke.

Pošto je želeo da vidi njenu reakciju na fotografiju, momak joj je okrenuo telefon i sliku kako bi videla, dok je njegova prabaka sedela u dnevnoj sobi. U opisu snimka je stajalo "kada pokažeš svojoj prabaki fotografiju svoje devojke i ona te pogodi ovom pobedničkom reakcijom"

- Vau, ona je prava lutka. Zar ne? Nisam znala da imaš tako puno riza...skidam kapu - kaže ona u snimku kroz šalu i smeh, dok se momak skroz pogubio prokomentarisavši "ko je njoj to rekao?". U sobi je nastao gromoglasan smeh zbog bakinog komentara, a vremešna starica je pokupila simpatije na mreži.

- Niko nije prokomentarisao kako je on pokazao i polomljen ekran.

- Plačem... Ona je to rekla tako uobičajeno!

- Način na koji je on samo nestao...

- Ona je tako ponosna na sebe.

- Najkul baka ikada! Skidam kapu - bili su neki od komentara.

Mnogi su bili oduševljeni ovom staricom i njenim stavom, pitajući se koliko ima godina. Tiktoker je objasnio u komentarima kako njegova prabaka ima 86 godina, njegova baka 66, a mama 40. Većinu je ova simpatična scena prilično zabavila, pa su komentarisali kako je vremešna starica u "toku" sa svime i da je prava sreća imati je za prabaku.

Drugi su poručili ovom mladom momku da treba da pazi šta pred njom priča, jer očigledno da je u sve "dobro upućena". Bilo je i onih koji su bili oduševljeni ovakvom vezom između nje i praunuka, rekavši kako su ovakvi trenuci dragoceni.

Bonus video:

04:11

BAKA MILENA 60 GODINA NIJE OTIŠLA KOD LEKARA! Nakon pisanja Kurira dobila je veliku pomoć, ali jedna stvar joj MNOGO NEDOSTAJE

(Espreso/ Srećna Republika/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.