SONJA IMA EROTSKU VEZU SA DRVEĆEM: Tvrdi da je DO UŠIJU ZALJUBLJENA u stablo HRASTA! Evo kako je sve počelo (FOTO)
Sonja Semjonova, Foto: Facebook/Sonja Semyonova

ekoseksualka

SONJA IMA EROTSKU VEZU SA DRVEĆEM: Tvrdi da je DO UŠIJU ZALJUBLJENA u stablo HRASTA! Evo kako je sve počelo (FOTO)

Sonja objašnjava da postoje sličnosti između seksa sa ljudima i erotike koju “ekoseksualci” osećaju s prirodom

Objavljeno:

Sonja Semjonova (45) sebe opisuje kao “ekoseksualku” i navodi da je njena veza sa drvetom “ispunila prazninu”, posebno u vreme pandemije kada se osećala usamljenom.

Ona živi na ostrvu Vankuver (Kanada), ima porodicu, a ističe da su osećanja koja doživljava s hrastom ono što je oduvek tražila u čoveku.

“Osećaj da ste sićušni i podržani nečim tako čvrstim. Osećaj da ne možete pasti”, objasnila je Sonja, čiju su priču preneli brojni svetski mediji.

Ona naglašava da se ne upušta u intimni kontakt sa stablom, iako svoju vezu opisuje kao “erotsku”, prenosi Daily Star.

“Velika je zabluda da ‘ekoseksualnost’ znači seks između čoveka i prirode, to je drugačiji način da se istraži erotika”, kazala je.

Sve je počelo u zimu 2020, kada se preselila na ostrvo Vankuver, u vreme kovid izolacije. Tada je praktikovala duge šetnje šumom, a onda počela da doživljava “erotska iskustva”.

“Pet dana u nedelji sam šetala stazom blizu stabla hrasta. Primetila sam vezu. Ležala bih uz njega. Osećala sam erotiku s nečim tako velikim i starim", objašnjava Sonja.

Ona veruje da su svi ljudi “ekoseksualci“, a ako bi to prepoznali u sebi rešili bi klimatske probleme, prenosi New York Post.

“Postoji razlog zašto želimo da idemo na piknik u park, ili šetamo prirodi. Propuštamo da primetimo razlog zbog kojeg želimo da se uključimo u životnu snagu koja dolazi iz takvih stvari”.

Na kraju, Sonja objašnjava da postoje sličnosti između seksa sa ljudima i erotike koju “ekoseksualci” osećaju s prirodom, ali nije isto.

“Za mene je, recimo, posmatranje smene godišnjih doba erotski čin”, zaključila je.

Bonus video:

03:29

NIČE JOŠ JEDNA ZELENA OAZA U BEOGRADU! Zasađeno novih 1.500 sadnica na Košutnjaku u okviru nastavka projekta Zasadi drvo

(Espreso/ Telegraf.rs /New York Post/ Daily Star/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.