IRAN ŽESTOKO ZAPRETIO, OVO ĆE UTICATI NA SVE NAS! Amerika će dobro ZAMAMTITI ove reči, UTERUJU STRAH U KOSTI
Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

TENZIJE RASTU

IRAN ŽESTOKO ZAPRETIO, OVO ĆE UTICATI NA SVE NAS! Amerika će dobro ZAMAMTITI ove reči, UTERUJU STRAH U KOSTI

Bela kućao bjavla je u petak da je Iran "duboko uključen" u planiranje operacija protiv trgovačkih brodova u Crvenom moru

Objavljeno:

Komandant Iranske revolucionarne garde poručio je danas da bi moglo doći do zatvaranja Sredozemnog mora ako Sedinjene Države i njihovi saveznici nastave da čine "zločine" u Gazi, javili su iranski mediji u subotu, ne objašnjavajući kako bi se to moglo dogoditi, javlja Rojters.

"Oni će uskoro suočiti sa zatvaranjem Sredozemnog mora, Gibraltarskih vrata i drugih vodenih puteva", rekao je brigadni general Mohamed Reza Nakdi, visokorangirani komandant Revolucionarne garde, citirao je Rojters njegovu izjavu agenciji Tasnim.

Jemenska grupa Huti, koja je povezana sa Iranom, tokom novembra napala je trgovačke brodove koji su plovili kroz Crveno more u znak odmazde za izraelski napad na Gazu, što je navelo neke brodarske kompanije da promene rute.

Crveno more
Crveno morefoto: Danil Shamkin / Zuma Press / Profimedia

Bela kućao bjavla je u petak da je Iran "duboko uključen" u planiranje operacija protiv trgovačkih brodova u Crvenom moru.

Bonus video:

01:21

PREDSTAVNICI IZRAELA I AMERIKE POTVRDILI DA ĆE RAT DUGO TRAJATI Stručnjaci analiziraju: Zbog OVOGA se Izrael oseća zaštićen

(Espreso/ Agencije/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.