ZATEKLA MUŽA KAKO TROŠI LOVU NA LJUBAVNICU, PA REŠILA DA SE PESNIČI: Letelo perje na sve strane, a on...(VIDEO)
Žena, tuča, Foto: Printscreen / Youtube / 3plusnews

svi u čudu gledali

ZATEKLA MUŽA KAKO TROŠI LOVU NA LJUBAVNICU, PA REŠILA DA SE PESNIČI: Letelo perje na sve strane, a on...(VIDEO)

Prozvani muškarac je svoju dragu bezuspešno uveravao da je potpuno pogrešno protumačila situaciju

Objavljeno:

Dreka, rvanje, čupanje, zapomaganje. Ovo su reči kojima se može opisati šta se dogodilo 20. decembra u meksičkom tržnom centru Galerias Metepek, u jednom od hodnika pred zaprepašćenim građanima.

Kako su preneli lokalni mediji, sukob dve žene izazvala je bračna prevara, a svedocima nemilog incidenta bilo je potrebno nekoliko minuta da zaustave krvoproliće.

Fizički obračun započela je supruga koja je zatekla svog muža kako troši svoj božićni novac na ljubavnicu, što su potvrdili i svedoci koji su izjavili da je muškarac bezuspešno ubeđivao svoju voljenu da je potpuno pogrešno protumačila situaciju.

„To je moja koleginica sa posla, samo sam se dogovorio da joj pravim društvo u obilasku radnji, božićnica mi je još na računu“, uveravao je ljutu gospođu, ali potpuno uzalud jer mu je rekla da je znala da je on varajući je neko vreme .

"Čekaj, ti misliš da sam toliko glupa? Dobro, da vidim. Gde su ti pare? Hajde, donesi", vikala je supruga, čupajući protivnika za kosu, a nesrećnica je toliko naricala da je obezbeđenje tržnog centra odmah navalio.

Deo incidenta građani su snimili mobilnim telefonima, ali za sada imamo samo fotografije koje su osvanule na Tviteru.

Bonus video:

13:04

CEO U SUKOB U IZRAELU POVEZAN JE SA UKRAJINOM I S OPERACIJOM OLUJA Politički analitičari izneli neverovatne teorije u programu Kurira UŽIVO

(Espreso/Net.hr/Preneo M.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.