ZGODNU PLAVUŠU STALNO PROZIVAJU ZBOG PARTNERA: Svi ih PLJUJU jer može OTAC da joj bude, a njen odgovor ih POKOSIO
Amira Rajab, Foto: PrintScreen/ Instagram/ Amira Rajab

uzburkano

ZGODNU PLAVUŠU STALNO PROZIVAJU ZBOG PARTNERA: Svi ih PLJUJU jer može OTAC da joj bude, a njen odgovor ih POKOSIO

Da i dalje postoji stigma oko parova u kojima je jedna osoba starija više decenija od druge vidi se i na primeru Amire Rajab

Objavljeno:

Fitnes model Amira Rajab (23) uskoro će stati pred oltar sa svojim dečkom i trenerom Brusom Vudom (44). Par ne krije da su zaljubljeni do ušiju i da jedva čekaju da postanu muž i žena.

Međutim, nakon što su obelodanili da su se verili usledili su brojni komentari i osude na društvenim mrežama zbog velike razlike u godinama među njima. U početku par je bio šokiran ovakvim reakcijama a onda su odlučili da uživaju u ljubavi bez obzira na osude okoline.

Ljubav na mrežama

Amira ne mari mnogo za negativne komentare i tvrdi da su godine poptuno nevažne kad je ljubav u pitanju.

Atraktivna plavuša koja izgleda kao devojčica tvrdi da ni ona niti njen verenik nisu imali pojma koliko ko ima godina kad su se upoznali.

A, onda se dogodila ljubav i sve durugo je postalo manje važno. Ona tvrdi da iako ima tek 23 godine ona je ta koja je u njihovoj vezi zrelija u odnosu na svog značajno starijeg partnera.

- Najbolji partner kojeg sam ikada mogala da zamislim. Volim te! - napisala je ona u nedavnoj objavi na Instagramu i pohvalila se da je bila treća takmičenju u bikiniju.

Brus joj često uzvraća rečima ljubavi na mrežama i ističe koliko voli život sa svojom mlađanom devojkom. Oboje tvrde da su srodone duše i da ljudi jednostavno ne razumeju njihovu vezu. I Amira i Brus često ističu da je njihova veza ispunjena ljubavlju i razumevanjem, bez obzira na razliku u godinama.

Uprkos tome negativni komentari na njihovu vezu ne prestaju. - On je imao 21 godinu kad si se ti rodila.

- Sad ti razlika ne smeta, pitaću te za 10 godina kad on postane matorac a ti si još uvek mlada i lepa.

- Devojko, može otac da ti bude.

- Nikad mi neće biti jasno zašto mlade i lepe devojke biraju za muževe matorce pored toliko zgodnih mladića koji više priliče njihovim godinama.

- Verovatno je imala problem sa svojim ocem, pa sad traži zamenu.

- Ostavite ljude da se vole, njihov život njihova stvar - bili su samo neki od komentara na postove ovog para.

Bonus video:

03:52

TEŠKO JE U GLUMAČKOJ PROFESIJI SAČUVATI BRAK! Lečić progovorio o svom prvom razvodu: Jedna stvar ga je najviše razočarala

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.