TERORISTI OTELI MESIJA! Šokantna saznanja podigla ceo svet na noge! (VIDEO)
Foto: Profimedia

otkrivamo

TERORISTI OTELI MESIJA! Šokantna saznanja podigla ceo svet na noge! (VIDEO)

Teroristi iz Islamske države otele su trogodišnjeg iračkog dečaka
Objavljeno:

Teroristi iz Islamske države otele su trogodišnjeg iračkog dečaka kojem je otac dao ime po svom fudbalskom idolu Lionelu Mesiju i dve godine držali ga u zatočeništvu, javljaju svetski mediji.

Petogodišnjak, inače pripadnik manjinskog naroda Izida koje islamisti naročito imaju na meti, otet je iz svog doma u gradu Sindžar na severu Iraka 2014. godine, a s njim su odvedene i njegova majka i sestra. Od tada je njegova porodica platila teroristima brojne zahteve za otkupninu, iako živi u teškom siromaštvu.

EKSPLODIRAO KOMBI PUN STUDENATA: Jeziva scena zaledila je ISTAMBUL! Ipak, javlja "Dejli mejl", dečak je nedavno oslobođen i sada se nalazi u izbegličkom kampu u Dohuku, u iračkom Kurdistanu.

Iako je konačno slobodan, traume iz zatočeništva još muče malenog Mesija, koji jedva da priča i ponekad klimne glavom kada ga oslove po imenu.

Dečakov otac uzjavio je za "Kurdistan 24" da su "nevernici naterali dečakovu majku da mu promeni ime u Hasan".

Godine 2014. u napadu ISIS-a na Sindžar ubijene su i zarobljene hiljade Jizida, a žene i deca odvedeni u roblje. Veruje se da je oko 3.000 pripadnika tog naroda oslobođeno, ali i da su mnogi ostali u nemilosti islamista. (Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.