Le Pen, zagovaraš mržnju! Makrone, ti si slabić! ŽESTOKA KAMPANJA U FRANCUSKOJ!
Foto: AP

čeka se 7. maj

Le Pen, zagovaraš mržnju! Makrone, ti si slabić! ŽESTOKA KAMPANJA U FRANCUSKOJ!

Kandidat i kako se za sada čini, budući predsednik Francuske Emanuel Makron optužio je svoju rivalku Marin Le Pen za izolaciju, dok ona smatra da on nije u stanju da odgovori na terorističke pretnje
Objavljeno: 09:53h

Kandidat na predsedničkim izborima u Francuskoj Emanuel Makron, optužio je svoju protivnicu Marin Le Pen da promoviše mržnju i izolaciju politikom koju zagovara.

Makron je za dodao i to da smatra da bi ona uništila ekonomiju:

- Gospođa Le Pen nudi projekat koji bi odveo do izolacije, zatvaranja granica, međusobne mržnje, ekonomske propasti i slabljenja radničke klase.

ERDOGAN PORUČIO BRISELU: Evropskoj uniji treba zemlja kao što je Turska!

Makron je takođe rekao da neće menjati svoj politički program kako bi pokušao da pridobije političare iz drugih stranaka, čiji su kandidati poraženi na izborima u nedelju, prenosi Rojters.

foto: Reuters

Erdogan "odjavio" NATO, od Putina uzima S-400?

Le Penova je prethodno optužila Makrona da je "slab" u suočavanju sa islamskim terorizmom. Dan nakon prvog kruga predsedničkih izbora ona je izjavila:

foto: Fonetap

- Ja sam na terenu kako bi se susrela sa francuskim narodom i skrenula pažnju na važne teme, uključujući islamski terorizam, a najmanje što možemo da kažemo je da je gospodin Makron slab u pogledu tog pitanja.

NOVI GAF DONALDA TRAMPA: Pitao je prisutne nešto o ambasadorki SAD, SVI SU ZANEMELI! (VIDEO)

Ona je istakla da Makron nema plan kako da zaštiti francuski narod od islamističkih opasnosti i da je drugi krug u kome će se 7. maja boriti protiv Makrona zapravo referendum o "nekontrolisanoj globalizaciji".

(Espreso.co.rs / Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.