KOMIČARKA POSTALA PRVA DAMA ARGENTINE: Ovu fatalnu lepoticu prate MILIONI, a ima i jedan POSEBAN TALENAT
Fatima Flores i Havijer Milej, Foto: Emiliano Lasalvia / AFP / Profimedia

FATALNA PRVA DAMA ARGENTINE

KOMIČARKA POSTALA PRVA DAMA ARGENTINE: Ovu fatalnu lepoticu prate MILIONI, a ima i jedan POSEBAN TALENAT

Fatima je umetničko ime prve dame Argentine

Objavljeno:

Fatima Flores, poznata glumica, nova je prva dama Argentine!

Komičarka koja godinama puni pozorišta širom Argentine prema navodima lokalnih medija mesecima se nalazi u romantičnoj vezi sa Havijerom Mileijem koji je u nedelju pobedio na predsedničkim izborima.

Flores važi za jednog od najboljih imitatora nekadašnje predsednice Кristine Fernandes de Кiršner u Argentini. Poznata je po nastupima na kojima napravi niz impersonacija, jednu za drugom, a bez maski i prerušavanja može da odglumi više od 20 javnih ličnosti.

Glumeći predsednicu dobila je i prestižnu televizijsku nagradu.

- Postoji mnogo istraživanja i gledanja miliona video snimaka da bi se zaista uhvatila duša lika i psihologija. Boja glasa je takođe veoma važna. Gestovi i pokreti čine ceo lik - rekla je jednom prilikom Flores koju na društvenim mrežama prate milioni.

Fatima je zapravo njeno umetničko ime.

1 / 3 Foto: LUIS ROBAYO / AFP / Profimedia

Zove se Marija Eugenija, ima 42 godine, a odrasla je u Olivosu, kvartu na periferiji argentinske prestonice, gde se nalazi i rezidencija predsednika države.

Marija je ranije otkrila da je pseudonim usvojila na predlog svog bivšeg supruga Norberta Markosa, koga je upoznala 2001. godine, a koji je do početka godine bio njen dugogodišnji producent.

Rastali su se početkom godine posle 22 godine nakon čega je počela njena romansa sa novoizabranim predsednikom.

Mediji su nedelju dana nakon izbora 13. avgusta saznali da je kandidat sa najviše glasova, desničarski populista Havijer Milej, osvojio srce zgodne glumice.

S obzirom na to da je Majli sada izabran za predsednika, Flores će postati prva dama i mogla bi da živi u predsedničkoj rezidenciji Olivos, nedaleko od kuće u kojoj je odrasla.

Bonus video:

03:08

RUSIJA JE JEDINI ZAŠTITNIK EVROPSKIH VREDNOSTI!! Dimitrijević: Finska shvata da je ulazak u NATO greška, Putin dobija izbore!

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.