MILIJARDER I FATALNA CRNKA NA METI OSUDA, PLJUŠTE KRITIKE: Ispljuvali ih zbog FOTOGRAFIJE, pogledajte je... (FOTO)
Džef Bezos i Loren Sančez, Foto: Grgo Jelavic / Pixel Media / Profimedia

AU!

MILIJARDER I FATALNA CRNKA NA METI OSUDA, PLJUŠTE KRITIKE: Ispljuvali ih zbog FOTOGRAFIJE, pogledajte je... (FOTO)

Džef Bezos i njegova lepša polovina Loren Sančez su krasili naslovnici čuvenog magazina, međutim, ovakvu reakciju sigurno nisu očekivali

Objavljeno:

Treći nabogatiji čovek sveta Džef Bezos i njegova lepša polovina - novinarka Lauren Sančez krasili su naslovnicu decembraskog izdanja časopisa "Vog".

Celokupna kampanja urađena je u stilu vestern filmova, a cilj decembarskog izdanja je predstavljanje Bezosove životne priče koja je imala veliki uticaj na stvaranje kompanije "Amazon".

Veliku podršku u životu mu je pružila njegova lepa novinarka koja je, kako je rekao za "Vog", savršena partnerka za njega.

"Loren ima neverovatni entuzijazam i razumevanje za druge ljude. Ona vidi nešto što drugi ljudi ne vide ...", kaže Bezos za svoju dragu.

1 / 12 Foto: Grgo Jelavic / Pixel Media / Profimedia

Međutim...

Komentari mnogobrojnih pratilaca čuvenog magazina na Instagramu su pokazali sasvim drugu realnost. I dok uredništvo "Voga" piše hvalospeve trećem najbogatijem čoveku sveta, korisnici Instagrama su nemilosrdni u komentarima ispod objave.

"Voleo bih da se ova fotka ukloni", "Nikada mi nije bilo više neprijatno zbog neke slike", "Smešna fotografija, Noć veštica je završena", "Ovo je najjeziviji post, prestajem da pratim Vogue".

"Volela bih da IG ima filter koji bi mi omogućio da blokiram svaki milijarderski PR sadržaj", poručuju.

Bonus video:

04:41

ZAŠTO NETFLIX, HBO, AMAZON NE ŽELE DA PRIKAZUJU OVAJ FILM? Glumac iz Njujorka o milionskom projektu i INTERESU da se OVO NE SAZNA

(Espreso/ Super žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.