FARMER SILOVAO SVOJE ĆERKE, ONE MU RAĐALE BOLESNU DECU: Napravio je farmu od 14 potomaka, SVI ŽRTVE INCESTA (VIDEO)
Tim Kolt, Foto: preentscreen/Youtube

UŽAS

FARMER SILOVAO SVOJE ĆERKE, ONE MU RAĐALE BOLESNU DECU: Napravio je farmu od 14 potomaka, SVI ŽRTVE INCESTA (VIDEO)

Genetski testovi su otkrili da je barem 11 dece pronađenih na farmi - bilo primorano da spava u nehigijenskim šatorima bez vode ili struje - bili su žrtve incesta

Objavljeno:

Izopačeni okultista neobičnog klana Tim Kolt držao je farmu za "incest" u Australiji, gde je silovao svoje ćerke i bio otac njihove dece, kaže The Sun.

Ovaj tekst opisuje izuzetno uznemirujuću situaciju u kojoj su brat i sestra, deo porodice koja se naziva "najviše endogamnom porodicom na svetu", imali petoro dece zajedno. Farmer, Tim Kolt, prema izveštajima, vodio je ovu farmu u australijskoj unutrašnjosti gde je silovao svoje ćerke i bio otac njihove dece usred četiri generacije endogamije.

Članovi Kolt porodice, njih 38, živeli su u nehigijenskim uslovima, bili najincestuoznija porodica, skloni i pedofiliji. Poridica je šokirala svet kada je prvi put otkrivena. Od tada, deca su dobila lažna imena po nalogu suda kako bi se zaštitili njihovi identiteti.

Genetski testovi su otkrili da je barem 11 dece pronađenih na farmi - bilo primorano da spava u nehigijenskim šatorima bez vode ili struje - bili su žrtve incesta.

Deca, uzrasta od pet do 12 godina, kada su pronađena nisu mogla normalno da govore i imala su deformitete povezane sa endogamijom. Sestre Marta i Čarli Kolt su među osam uhapšenih članova porodice koji su pronađeni kako žive na prljavom imanju koje "smrdi na urin i izmet".

Par je delio "bračni krevet" i živeo je u gradu Grifith kada su uhapšeni 2018. godine, prema navodima suda.

Policija je rekla da su bar četiri od petoro dece koje je imala Marta, uzrasta između 14 i 22 godine, rođena kao rezultat odnosa sa direktnim roditeljem ili, verovatnije, sa njenim bratom, Čarlijem.

Marta je osuđena na dve godine zatvora zbog skrivanja istinitog očinstva svoje dece, koja su sva dokazana kao proizvod seksualnih odnosa sa biološkim rođakom putem DNK testova.

Zločin se dogodio dve godine pre nego što je šokirana policija otkrila da je klan živeo u izolovanom kampu.

Nisu pronađeni svi detalji o porodici, koja se kretala između ruralne Viktorije, Zapadne Australije, Južne Australije i Severnog Teritorija.

Njihovo iskrivljeno porodično stablo pokazuje da su živele četiri rodbinko povezane generacije zajedno, uključujući četvoro dece koja su bila praunuci i unuci Tima Kolta, koji je preminuo 2009. godine.

Tri puta je Tim Kolt kasnije izvođen pred sudove, napadnut u zatvoru i izopšten iz zajednica zbog svoje poremećenosti, jer je silovao i imao seksualne odnose sa vlastitim ocem i srodnicima.

U jednom suđenju Koltovima, Roderik, sin Tima Kolta, proglašen je krivim za silovanje svoje sestrične, koja je takođe bila i njegova polusestra.

Žrtva, Petra, bila je biološko dete Tima i Beti i takođe je seksualno napadnuta od strane svog ujaka Franka na zadnjem sedištu automobila tokom posete porodičnoj farmi u februaru 2010. godine, zbog čega je bio osuđen.

Ona je policiji rekla još 2013. godine da nikada nije išla u školu, da je živela "u sekti" i da "su svi moji tetke, ujaci i rođaci spavali zajedno".

Ostale dve ćerke Tima Kolta takođe su osuđene za lažno svedočenje jer su pokušale da sakriju identitet očeva njihove dece.

Beti je osuđena za četiri slučaja lažnog svedočenja, jedan za lažno svedočenje pod zakletvom i jedan za sprečavanje pravde, i osuđena na 14 meseci zatvora.

Ronda je takođe dobila 14-mesečni intenzivni nalog za ispravke zbog lažnog svedočenja.

DNK testiranje otkrilo je da su sve četiri žene imale decu čiji su očevi bili ili brat, polubrat, ujak, sestrić ili deda.

Od prvobitno optuženih 80 tačaka optužbe protiv osam članova Koltove porodice - uključujući incest, zlostavljanje dece, nemoral prema deci i lažno svedočenje - mnoge su bile povučene.

Bonus video: SVA PITANJA MIKE ALEKSIĆA ALUDIRAJU DA ŽRTVA LAŽE Marković o suđenju za silovanje: Spominju kako se obukla, što mu nije pobegla

01:31

SVA PITANJA MIKE ALEKSIĆA ALUDIRAJU DA ŽRTVA LAŽE Marković o suđenju za silovanje: Spominju kako se obukla, što mu nije pobegla

(Espreso/Still.kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.