NAJNEOBIČNIJA PRVA DAMA? On je favorit za predsednika Francuske, a žena mu je STARIJA 25 GODINA - i to nije sve! (VIDEO)
Foto: Cristophe Ena

U VEZI SU OD NJEGOVE 15. GODINE

NAJNEOBIČNIJA PRVA DAMA? On je favorit za predsednika Francuske, a žena mu je STARIJA 25 GODINA - i to nije sve! (VIDEO)

Ona je sada najbliži savetnik svog muža Emanuela Makrona i neka vrsta menadžera kampanje
Objavljeno:

Nakon prolaska u drugi krug i blage prednosti u odnosu na liderku krajnje desnice Marin Le Pen, sve je izvesnije da je novi predsednik Francuske nezavisni centristički kandidat Emanuel Makron.

On je i favorit novih prognoza!

Inače ovaj 39-godišnjak je bivši investicioni bankar kod Rotšilda, bivši član socijalističke partije, bivši ministar ekonomije i industrije, a njegovo obećanje je da će odblokirati Francusku ako pobedi.

Ipak, ono što posebno intrigira svetsku javnost je žena koja bi mogla da postane prva dama Francuske.

Naime, sadašnja žena francuskog kandidata za predsednika nekada mu je bila - nastavnica.

Oni su se upoznali u jednoj privatnoj srednjoj školi, gde mu je ona predavala francuski. Tada 15-godišnji dečak zaljubio se na prvi pogled u svoju nastavnicu, a oni su od te 1993. godine nerazdvojne.

foto: Reuters/benoit Tessier

Njegova porodica , nije odobravala vezu dvog sina sa više nego duplo starijom nastavnicom, pa su ga poslali u Pariz na završetak školovanja.

Zaljubljena Bridžit napustila je porodicu i preselila se u Pariz kako bi živela sa Emanuelom.

Bridžit je prestala da radi kao nastavnica, nakon što se Makron kandidovao za predsednika. Ona je, kako prenose francuski mediji, njegov najbliži savetnik i neka vrsta menadžera kampanje.

foto: Reuter/Charles Platiau

Pre nego što je upoznala Makrona, Brižit je bila udata, i ima troje dece sa svojim tadašnjim mužem. Deca su sada velika, i rade kao inženjer, kardiolog i lekar. Ona ima i šestoro unučadi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.