KUM SE RADOVAO SVADBI, A ONDA GA JE MLADOŽENJA UVREDIO: Besan zbog BAHATOSTI uradio je nešto za ŠTA ga svi KRIVE
Venčanje, ilustracija, Foto: Wavebreakmedia ltd / Panthermedia / Profimedia

dešava se

KUM SE RADOVAO SVADBI, A ONDA GA JE MLADOŽENJA UVREDIO: Besan zbog BAHATOSTI uradio je nešto za ŠTA ga svi KRIVE

Kada mu nisu pozvali devojku na svadbu, kum je odbio da bude na venčanju

Objavljeno:

U posebnim i bitnim trenucima kao što je venčanje najboljeg prijatelja, razumljivo je da kao gost želite da i vaš partner bude pozvan zajedno sa vama. Tome se svakako nadao budući mladoženjin kum koji se, međutim, našao i te kako uvređenim kada je shvatio da njegova devojka, s kojom je u vezi šest meseci, nije pozvana u crkvu. Upravo zbog toga kum sada planira da odbije kumstvo ali i da ne prisustvuje ovom velikom danu.

Nezadovoljni neimenovani stranac podelio je svoju frustraciju na Reditu i napisao da se toliko radovao venčanju i svadbi svog najboljeg druga i bio srećan zbog ponude kumstva ali da je sada, međutim, kada njegova devojka nije dobila poziv za crkvu, razočaran.

"Jedan od mojih najboljih prijatelja nedavno je verio svoju devojku s kojom je četiri godine u vazi. Venčaće se sledeće godine i iskreno sam bio srećan zbog njih. Onda me je pre nekoliko dana zamolio da mu budem kum i ja sam sa oduševljenjem pristao. Nikada mi ne bi palo na pamet da kažem ne, ali juče su podeljene pozivnice i moja devojka dobila je samo poziv za u restoran" napisao je on na Reditu.

Venčanje, ilustracija
Venčanje, ilustracijafoto: PrintScreen/ TikTok/ brautschoen

Onda je objasnio da je odmah upitao druga zašto je njegovoj devojci uručen poziv samo za restoran, a mladoženja mu je odgovorio da imaju mesta samo za 50 gostiju na samom venčanju i za 100 gostiju na večeri, kao i da bi sva dodatna mesta više koštala.

"Da se radi o slučaju da oni imaju veliku porodicu i krug prijatelja pa da moraju da suze izbor, ne bih se ljutio zbog toga, ali oboje imaju vrlo male porodice. Čak sam saznao da su ljudi koje su upoznali preko onlajn videoigrice pozvani, i ne samo to, već da su pozvani i njihovi partneri i partnerke", ljutito je pisao budući kum.

Ono što ga je dodatno iznerviralo, što je i ranije primetio ali nije želeo da prizna sebi, jeste da je buduća mlada malo posebna i da "ne voli nove ljude u svom životu'', zbog čega je njegova devojka retko bila pozivana na okupljanja u njihovoj kući, uprkos tome što se on od prvog dana trudio da ispoštuje sve.

"Doneo sam odluku, nije mu bilo svejedno"

Ipak, na kraj je priznao da je doneo odluku.

"Na dan pozivnica, sa svojom devojkom bio sam šest meseci, ali do venčanja će proći skoro godinu i po dana, što nije malo. U svakom slučaju, na kraju sam rekao svom prijatelju ne samo da neću biti kum nego neću ni ići na venčanje i malo je reći da nije bio baš zadovoljan. Pokušao je to racionalno da mi objasni da jednostavno nema mesta za nju i da protiv nje nemaju ništa, ali ja sam ostao pri svome. Da li sam ispao se*onja kao i on?", pitao se on.

Sa sigurnošću se može reći da internet nije bio oduševljen kumovim ponašanjem, proglasivši ga "iracionalnim" i "glupim" zbog njegove reakcije na situaciju.

"Imaju ograničen prostor a opet su pozvali i nju na jedan deo zabave, molim te ne budi glup. Nije na tebi da odlučuješ ko će biti na ceremoniji, a ko ne", "Nije baš da nije pozvana na događaj. Gurni svoj ego u stranu i razgovaraj s mladoženjom", "Tvoja devojka čak neće ni da bude s tobom u crkvi. Bila bi sve vreme sama, zapravo jedino ćete na zabavi biti zajedno, ne znam u čemu je problem", bili su samo neki od komentara ispod njegove objave.

Bonus video:

00:13

Matora venčanje

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.