BIZARNIJE NE MOŽE! SAMOVOLJNO ŽIVI U IZOLACIJI VEĆ 55 GODINA: Sve radi na ISTOM MESTU, a sve to zbog ŽENA.. (VIDEO)
Prostor u kom spava, Foto: Printscreen/Youtube/Afrimax English

DA LI JE MOGUĆE?

BIZARNIJE NE MOŽE! SAMOVOLJNO ŽIVI U IZOLACIJI VEĆ 55 GODINA: Sve radi na ISTOM MESTU, a sve to zbog ŽENA.. (VIDEO)

On sve radi u svom malom zatvorenom prostoru, od spavanja, čišćenja, kuvanja, mokrenja...

Objavljeno:

Callikte Nzamvita, 71-godišnji muškarac iz Ruande, živi u izolaciji 55 godina zbog svog "ekstremnog straha od žena". Navodno je poslednjih 55 godina proveo u samonametnutom egzilu, odnosno zabarikadirao se u svom domu kako bi izbegao bilo kakav kontakt sa ženama.

Nzamvita je počeo da se izoluje sa 16 godina, što znači da radi sve - od spavanja, čišćenja, kuvanja, mokrenja u svom malom zatvorenom prostoru. Iako nikada nije dijagnostikovana, veruje se da Nzavita pati od ginofobije, veoma retkog stanja koje se opisuje kao 'iracionalni strah od žena'.

U video snimku na Jutjubu koji je objavila Afrimak TV, Nzamvica je rekao: "Razlog zašto sam se zaključao unutra i imam ogradu na svojoj kući je taj što želim da se uverim da mi žene ne prilaze."

"Kada pokušamo da mu pomognemo, on ne želi da mu priđemo niti da razgovaramo sa njim. Umesto toga, mi mu dajemo stvari tako što ih ubacujemo u njegovu kuću. On nam ne dozvoljava da mu se približimo, ali ipak uzima ono što mu nudimo sa distance", rekao je jedan od njegovih komšija u intervjuu za Afrimaks.

Život u tako povučenom i usamljenom životu može izgledati kao nemoguć izazov za većinu ljudi, ali izgleda da je Nzamvita zadovoljan ovim načinom života. Ovaj čovek koji živi u veoma skromnim uslovima namerava da nastavi da živi kao što je živeo više od pola veka.

"Meni je sasvim dovoljan način na koji živim. Nikada nisam razmišljao o ženi i to mi je sasvim u redu. Ne želim žene oko sebe jer me mnogo plaše", rekao je Nzamvita.

Ove specifične fobije se često mogu razviti tokom detinjstva ili adolescencije i mogu postati manje ozbiljne kako starite. Uobičajeni primeri specifičnih fobija uključuju strah od određenih životinja, kao što su psi, ili strah od određenih aktivnosti, kao što je letenje.

U nastavku pogledajte prilog o Izraelu i Hamasu:

04:01

IZRAEL JE DOBRO PROUČIO HAMAS! Iznenadili su ih, ali sada znaju njihovu taktiku

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.