OTIŠAO JE U ŠUMU, A ONDA JE ZAVIRIO U MALU PEĆINU: Posle samo jedne SEKUNDE je počeo da beži kada je VIDEO...
Pećina, Foto: Printscreen/TikTok/ spotlighttv_

opasna zverka!

OTIŠAO JE U ŠUMU, A ONDA JE ZAVIRIO U MALU PEĆINU: Posle samo jedne SEKUNDE je počeo da beži kada je VIDEO...

Džastin Kastin je šetao šumom, a onda primetio da ga medved gleda iz pećine

Objavljeno:

Šetnje u prirodi i istraživanje nepristupačnih mesta može biti vrlo izazovno za brojne avanturiste. Ljubitelji prirode rado šetaju u divljini iako su svesni mogućih opasnosti koje ih vrebaju na svakom koraku. Insfluenser i zaljubljenih u lepote prirode Džastin Kastin navikao je na razne susrete u divljini, ali ono što je doživeo na jednom od svojih putovanja naišlo je na veliko interesovanje na društvenim mrežama.

Snimak koji je objavila stranica Spotlight TV na Tiktoku pokazuje prizor koji ledi krv u žilama. Naime, Džastin je šetajući divljinom u jednoj gustoj šumi naišao na malenu pećinu. Radoznalost je bila jača od zdravog razuma pa je provirio u pećinu i sledio se od straha. U pećini je bio medved u fazi hibernacije koji je sanjivo gledao u čoveka.

Prestravljeni Džastin se polako udaljio od pećine a potom počeo da trči po šumi koliko ga noge nose. Iako se na snimku vidi da životinja nije krenula za njim, niti je pokazala bilo kakav vid agresije i napada, preplašeni influensera je pobegao svestan opasnosti koju predstavlja ova životinja. Mnogi su primetili da je zarad snimka doveo svoju bezbednost u pitanje, i da to ne bi trebalo da radi ako mu je život mio.

- Medved je bio u polusnu u hibernaciji. Imao si sreće što je bio u zombi režimu inače ko zna kako bi se završio ovaj susret.

- Umalo da postaneš besplatan obrok isporučen u hibernaciji.

- Medved ti kaže: "Dajem ti 10 sekundi fore da pobegneš!"

- On je samo želeo zagrljaj - bili su neki od komentara.

I dok su ga pojedini pratioci kritikovali što ugrožava sopstveni život, drugi su smatrali da nije bilo razloga za strah jer je evidentno da životinja miroljubiva i da nije bila opasna.

Najsipatičniji trenutak mnogima je bio žmirkanje medveda kada je video kameru koja mu je reflektovala svetlo, rekavši u šali da je namigivao influenseru.

- Imao si sreće, bio je polupospan- zaključio je jedan od tiktokera.

Bonus video:

00:09

Medved prošetao selom kod Prijepolja

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.