SUZANA SE VRATILA SA ODMORA, PA OSTALA U ČUDU KADA JE VIDELA SVOJU KUĆU: "I dalje se pitam da li je ovo..." (VIDEO)
Suzana Hodžson, Foto: Printscreen/Youtube/10 Tampa Bay

loše iznenađenje

SUZANA SE VRATILA SA ODMORA, PA OSTALA U ČUDU KADA JE VIDELA SVOJU KUĆU: "I dalje se pitam da li je ovo..." (VIDEO)

Suzana se vratila sa odmora i na mestu svoje kuće zatekla ruševine

Objavljeno:

Zvuči kao loš vic, ali Suzani Hodžson ni malo nije bilo smešno kada je po povratku sa odmora, umesto svoje kuće zatekla ruševinu.

Njen dom u Atlanti u Džordžiji bageristi su srušili greškom, a da joj ruše kuću saznala je sasvim slučajno, od prvih komšija.

"Besna sam, i dalje se pitam da li je ovo nečija neslana šala", kaže ogorčena Suzana.

Naime, nju su komšije pozvale dok je bila na odmoru da je pitaju da li je pozvala nekog da joj sruši kuću do temelja.

"Naravno da sam rekla ne, a komšinica mi je tad saopštila da moju kuću upravo ruše do temelja. Ona je potrčala da kaže majstorima da obustave rušenje, ali oni su joj rekli da gleda svoja posla i nastavili demoliranje", priča Suzana.

Očajna, pozvala je rođaka, koji je odmah otišao da vidi kako se ovo dogodilo. Kada je stigao radnik je počeo da maše papirima, da bi na kraju shvatio da je došlo do greške i da je srušio pogrešnu kuću. Majstor je tada u panici naredio premeštanje mašina i nestao, a firma koja je izvodila radove još nije pozvala Suzanu.

"U kući izvesno vreme niko nije živeo, ali je kuća bila održavana, plaćali smo porez. Travanjak je bio podšišan, vrt uredan", priča očajna vlasnica.

Ona je podnela prijavu policiji i kontaktirala advokate. Ipak, do ovog trenutka nije poznato koji je to objekat trebalo da ruše, pa su greškom demolirali Suzaninu kuću.

"Prosto je neverovatno da vam neko sruši kuću, uništi vaš dom i da se ponaša kao da se ništa nije dogodilo. Bez da se izvini, da vidi kako da se reši problem. Ništa! Niti su me zvali, niti ponudili odštetu", kaže Suzana.

Iz kompanije, čije ime nije navedeno, za Fox 5 Atlanta su naveli u saopštenju da je u toku istraga, kako bi se utvrdilo kako je došlo do ove katastrofalne greške.

Bonus video:

01:29

Nelegalni dom za stare

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.