NAJVEĆA ISPALA U ISTORIJI LUTRIJE! Mislili su da su dobili 60 miliona evra, ali onda ih je sačekala surova istina!
Foto: printscreen/twitter

piši propalo

NAJVEĆA ISPALA U ISTORIJI LUTRIJE! Mislili su da su dobili 60 miliona evra, ali onda ih je sačekala surova istina!

Ubrzo su shvatili da su novine odštampale pogrešne brojeve!
Objavljeno: 14:24h

Kao i mnogi drugi pasionirani igrači, Jens i njegova majka svake nedelje uplaćuju iste brojeve. Kada su prvog aprila ove godine otvorili novine otkrili su da su njihovi brojevi izvučeni i da su postali multimilioneri.

DA LI JE OVO MOGUĆE? Paukovi odneli vlasnicima automobile noć pred maraton, OČISTILI NOVI BEOGRAD OD KOLA! (FOTO) Surova istina bila je, međutim, sasvim drugačija. Ubrzo su shvatili da su novine odštampale pogrešne brojeve!

"Mislio sam da ću dobiti srčani udar. Za svaki slučaj krenuli smo da proverimo i na teletekstu, a tamo su stajali sasvim drugi brojevi. U novinama su bili 5, 26, 30, 36, 44 i dodatni 3 i 9, a na teletekstu 8, 14, 34, 40, 44 i 1 i 7. Bio sam na kiosku, kupio sam sve druge novine i uporedio ih s Kurierom. Nisam mogao da verujem", priča Jens.

Novine su im se izvinile jer su štampale pogrešne brojeve, a Jens je razočaran jer mu nisu barem poslali cveće. "Naravno, nikome ne treba 60 miliona evra, pa ni meni. Ali, rado bih se rešio kredita na maminu kuću. Srećom, nisam odmah kupio sportski auto", našalio se Jens. (Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.