PRVI SNIMAK SA MESTA PUCNJAVE U BRISELU: Sumnja se da je UBICA uzviknuo OVO! (VIDEO)
Brisel, Foto: Belga / ddp USA / Profimedia

Ubica se dovezao skuterom

PRVI SNIMAK SA MESTA PUCNJAVE U BRISELU: Sumnja se da je UBICA uzviknuo OVO! (VIDEO)

Pojavili su se i amaterski svnimci na kojima se, navodno, može čuti pucnjeva i videti kako se napadač hladnokrvno udaljava nakon pucnjave

Objavljeno:

Dve osobe su ubijene u pucnjavi koja se večeras dogodila u centru Brisela, a prema pisanju medija, obe žrtve su nosile švedske fudbalske dresove, uoči utakmice ove zemlje u kvalifikacijama za EURO protiv Belgije večeras u prestonici.

Belgijski HLN prenosi da je, prema svedočenjima, napadač je uzviknuo "Allahu akbar".

Takođe, Valonski list Sudinfo navodi da je jedan od napadača u pucnjavi u Briselu uzviknuo "Allahu akbar" i pucao iz oružja sličnog Kalašnjikovu sa svog skutera. Nosio je kacigu i fluorescentni prsluk. Dva žrtve su nosile dres sa švedskim bojama, verovatno u vezi sa fudbalskom utakmicom Crvenih đavola koja se večeras igra u Briselu protiv Švedske.

Kako navode, dve osobe mrtve u pucnjavi , a napadači u begu. Prema pouzdanim izvorima, jedna osoba je pogođena u ulaznom holu, dok su dve druge pogođene u taksiju.

Takože, pojavili su se i amaterski svnimci na kojima se, navodno, može čuti pucnjeva i videti kako se napadač hladnokrvno udaljava nakon pucnjave.

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.