ODMAH TRAŽILA RAZVOD: Pobegla sa sopstvenog VENČANJA, mladoženja uradio ODVRATNU STVAR!
Foto: Profimedia

PODNELA ZAHTEV ZA RAZVOD

ODMAH TRAŽILA RAZVOD: Pobegla sa sopstvenog VENČANJA, mladoženja uradio ODVRATNU STVAR!

Dok neki dani venčanja teku glatko, drugi završavaju potpunom katastrofom

Objavljeno:

Za jednu nevestu, njen veliki dan je bio potpuno uništen kada je njen novi muž izveo bizaran i nepoštovan štos koji je ostavio da se oseća posramljeno. Mlada je bila toliko užasnuta postupkom svog partnera da je sutradan zahtevala razvod nakon što je otkrila da je prekršio jedno od njenih pravila.

U poruci poslatoj Slateovoj kolumni za savete, mlada je napisala:

Udala sam se neposredno pre Božića i nadam se da ću se razvesti ili poništiti brak do kraja januara. Nikada nisam marila za brak, ali nisam se protivila.Dakle, kada me je dečko zaprosio 2020. godine, odlučili smo da to uradimo. Svako od nas je preuzeo otprilike polovinu odgovornosti za organizaciju venčanja, ali mislim da sam bila prilično razumna kada je reč o kompromisu kada je on nešto zaista želeo. Moje jedino strogo pravilo je bilo da mi na prijemu ne trlja tortu u lice. On nije to uradio, već me je zgrabio za potiljak i gurnuo.To je bilo planirano pošto je torta uništena, a on je imao gomilu kolačića kao rezervu."

Mlada, Svadba, Venčanje, Prijem
foto: Profimedia

Užasnuta i posramljena onim što se dogodilo, mlada je rekla svom novom mužu da je završila s njim, ali je od tada bombardovana pozivima članova porodice koji misle da nije u pravu što je tako brzo prekinula brak. Ona je dodala:

Otišla sam. Sutradan sam mu rekla da smo završili. Stojim pri tome. Stvar je u tome što su se tokom praznika svi okupili da mi kažu da treba da mu dam drugu šansu. Kažu da preterujem zbog mojih problema jer sam veoma klaustrofobičan nakon saobraćajne nesreće pre mnogo godina, i apsolutno sam se uspaničio da me gurnu u tortu i drže tamo. Takođe mi stalno govore da ga volim - iako trenutno to uopšte ne osećam, a to znači da ne odustajem na prvoj prepreci. Ne želim, ali svi su tako ujedinjen i sigurni u njihovo uveravanje da pravim strašnu grešku da se pitam da li su u pravu."

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.